Bedankt Meester!

lieve, lieve Meester,

Hierbij wil ik U heel hartelijk bedanken voor Uw behandeling van gister. U was weer geweldig, waaraan ik eigenlijk nooit twijfel. Mijn dank is groot en ik voel me heel gelukkig dat U iets van Uw kostbare tijd heeft willen vrijmaken om mij te straffen voor mijn grote mond.

Helaas moet ik U bekennen dat het niet voldoende was, ik ben niet voldoende gestraft. Ik verdien nog veel meer straf, want weer heb ik U vanmorgen een grote mond gegeven en gezegd dat U een hufter was, terwijl U alleen maar het beste met mij voor heeft! Ik denk dan ook dat het verstandig is om mij nogmaals en strenger te straffen. U zult me aan moeten pakken, want het opstandige zit nog in mij. Dat spijt me heel erg. Ik ben veel te koppig om een goede slavin te zijn, dus U zult het me moeten leren!

Wellicht kunt U het eruit slaan. Of me gewoon pijn doen, mijn borsten bijvoorbeeld, of mijn tepels. Klemmen alstUblieft niet, maar ik denk dat dat wel zal moeten, ik moet er tenslotte van leren. En neem me met geweld, wijs me mijn plaats Meester! Laat me voelen dat ik gehoorzaam zal moeten zijn.

Van gister heb ik genoten, U bent werkelijk veel te aardig voor mij geweest. Het slaan was pijnlijk, maar vol te houden. Hoewel de laatste tikken een onwisbare indruk hebben achtergelaten... Mijn polsen deden zeer en ik kon niet meer op mijn benen staan, daarom ben ik U ook heel erg dankbaar dat ik even mocht zitten! U voelde toen al dat ik behoorlijk opgewonden was. Eigenlijk had ik al geen geduld om verder gestraft te worden, wist dat het nodig was tenslotte.
Ik moest van U gaan liggen met mijn benen wijd. Vreselijk, maar ook spannend, wat voelde ik me bloot! Ik heb ervan genoten, het was fantastisch, ook de manier waarop U Uw aandacht op mij gericht heeft. Dit had ik nooit verwacht en ik ben U er enorm dankbaar voor. Pijn en genot liggen dicht naast elkaar, gaan in elkaar over, dat heeft U me laten voelen...

Ik hoop dat U spoedig weer een plekje voor mij vrij wilt maken, ik zal proberen U het volledig naar wens te maken. Ook al besef ik mij dat ik wederom een stevige straf verdien.

met heel veel liefde, Uw onderdanige slavinnetje

cassandra
Laatste wijziging: 11-03-2010. ©Wandering Spirits