Wat hij wil...

Slavin,

Gelukkig gaat het er niet meer om wat jij wilt. Niet meer. Je hebt je overgegeven aan me, ook al is het alleen nog maar met woorden, ik beschouw je nu gewoon als mijn bezit, mijn slavin - en slavinnen hebben inderdaad niets te willen.

Vergeet dat je ooit het recht heb gehad om je mening te geven. Om voor jezelf op te komen. Vergeet gewoon alle rechten. Van nu af aan ken jij alleen nog maar plichten.

Jouw lichaam behoort mij toe. Het is jouw plicht om het ten alle tijden toegankelijk te houden, met name die slavinnenkut van je. Mocht ik je ooit betrappen met je knieën tegen elkaar, dan veeg ik de vloer met je aan. Ik heb al gezegd dat ik tot nu toe vrij coulant met je ben geweest. Die tijd is nu voorbij.

Als ik zeg buk, dan buk je. Als ik zeg kruip, dan laat je je als de weerga op de vloer ploffen en kruipt zo snel als je kunt. Als ik je zeg een ander wijf te beffen, dan ga jij HEEL goed je best doen om haar klaar te likken.

Je bek is van mij. Ik maak 'm dicht als ik dat nodig vind, of gebruik 'm om mijn zaad in te lozen. Je stem is ook van mij. Als je pijn hebt, wil ik je horen, maar ook als je klaarkomt - en haal het niet in je kop om dat te doen zonder mijn toestemming!

Je tieten zijn van mij. Ja, ik zal ze zo nu en dan wel eens strelen, maar ik vind het nou eenmaal leuker om erin te knijpen, ze te slaan, er klemmen op te zetten of naalden door de tepels te jagen.

Je kont is van mij. De vorige keer was ie dat nog niet en ik liet toe dat je je spieren niet ontspande. Ook dat is verleden tijd. Als dat de volgende keer weer niet lukt, ga ik er punaises in drukken om je daarna dan lekker achterlangs te naaien.

Je kut is van mij. Ik ZAL 'm vuistneuken - zo hard, ruw en meedogenloos mogelijk verkrachten met mijn hele hand. Ik zal die schaamlippen van jou bont en blauw knijpen, je clit vermorzelen als ik daar toevallig zin in heb.

Je huid is van mij. Ik zal hem ranselen, doorsteken, oprekken en fijnknijpen.

Je handen zijn van mij. Ze zullen alleen de vrijheid krijgen om MIJ te plezieren. En God sta je bij als ze dat niet goed doen!

Je Wil is van mij. PROBEER het maar eens om opstandig te zijn - ik daag je hierbij uit! Ik zal je godver hier en daar met je schaamlippen aan de vloer spijkeren als dat nodig is!

JIJ bent van mij. Troost? Ja, misschien. Maar niet voordat ik je vernederd, afgeranseld en verkracht heb. Een slavin is niet meer dan een weerloos stuk vlees, wiens enige doel is haar Meester te behagen en haar straf te ontvangen. Niet zonder klagen hoor, integendeel: Ik wil je HOREN janken. Ik wil je wangen nat zien van de tranen. Ik wil het kwijl uit je slavinnenbek zien sijpelen van pure ellende!

Misschien, heel misschien, druk ik dan wel een troostend kusje op je voorhoofd.

Zaadslet die je bent....

Kuzz,

F.
Laatste wijziging: 11-03-2010. ©Wandering Spirits