Bedankt...

lieve Meester,

Dank! Dank! Dank! Duizend maal dank voor mijn eerste training. Ik voel me gelukkig en blij, zit nu letterlijk op de blaren. Alweer heeft U Uw kostbare tijd aan mij besteed om mij naar behoren te straffen!

Mijn gevoelens zijn een warboel nu, ik voel me blij en gelukkig, mijn lijf is supergevoelig nu en als ik alleen al aan mijn tepels denk, springen de tranen in mijn ogen: AUW! Wie niet horen wil, moet maar voelen... nou voelen doe ik zeker nu! Mijn billen gloeien en doen zeer. Waar ik een blauwe plek vermoedde, begint ie al zichtbaar te worden (shit), en aan de andere kant hetzelfde, welliswaar nog niet zo duidelijk, maar ook blauw morgen... Ik voel me trots op het fisten, had ik niet verwacht, al helemaal deze keer niet, maar het was een hele ervaring. Een vreemd gevoel, gek en ook heel geil, maar ook pijnlijk... Mijn hele onderkantje is trouwens beurs, open en doet zeer, ik zal hier nog dagen aan herinnerd worden! :-)

Toch wil ik ook mijn excuus aanbieden, ik heb gevloekt tijdens de training en U in gedachten uitgemaakt voor hufter. Ook had ik mijn huiswerk niet goed voor elkaar. Mijn eigen mailtje notabene niet uit mijn hoofd geleerd en ook het contract niet meer bestudeerd. Het opstel komt er echt zo spoedig mogelijk aan, dat beloof ik U bij deze! Ik schaam mij diep en besef dat ook hier weer gevolgen aan kleven... Mijn nederige excuses hiervoor Meester!

Ik hoop dat U verder tevreden was over mijn gedrag van vandaag en over mijn kleding. En ondanks mijn vele fouten, hoop ik dat ik met goed gevolg door het examen heen gekomen ben? Nogmaal mijn excuus en mijn dank is heel groot!

veel liefs, Uw onderdanige slavinnetje
cassandra

* tot vanavond
Laatste wijziging: 11-03-2010. ©Wandering Spirits