Droom of werkelijkheid?

Droom of werkelijkheid?

Een weekendje weg. Helemaal alleen om alles eens op een rijtje te zetten. De eerste dag van mijn weekendje heb ik doorgebracht met mijn maatje. Hij was er om me te steunen en om te praten. Om samen wat te spelen en gewoon om er te zijn. Hemel wat heb ik genoten van die dag en wat kijk ik uit naar de dag dat het echt zover is...

's Avonds.

Ik lig in bed en lees, kijk de boekjes door die hij voor me heeft achter gelaten. Maar mijn hoofd staat er gewoon niet naar. Geen zin in. Ik dwaal steeds af met mijn gedachten en lig te mijmeren over hoe moeilijk het allemaal is. Hoe graag ik had gewild dat hij zou blijven deze middag. En hoe het zou zijn als het allemaal niet zo moeilijk was... Ik heb het licht inmiddels uit gedaan en draai me om en om. Kan niet slapen. Ben erg moe, ik had de hele dag al hoofdpijn en dat is slopend voor mij. Meestal slaap ik in zo'n geval een gat in de dag. Vandaag niet, de hele dag samen geweest. En tjee, wat zou ik graag willen dat ie nu naast me ligt.

Ik voel hoe mijn polsen worden vastgemaakt en ik wil me oprichten. Ik heb een blinddoek om. Ik vraag me af waarom ik de deur niet heb gehoord... Nu ben ik te laat. Ik lig altijd op mijn buik als in slaap wil vallen. Ik slaap ook altijd op mijn buik. Nu lig ik op mijn buik met mijn armen ver gespreid links en rechts van mijn hoofd. Ik schuif met mijn hoofd langs het kussen om die blinddoek te verschuiven, maar het wil niet lukken. Ik draai en wrik om mijn armen iets losser te krijgen. Wil niet lukken en ik kreun gefrustreerd.

Kou.

Ik voel een koude tocht langs mijn rug trekken en ik ril. Besef me dat mijn dekbed niet meer op me ligt en dat ik bloot ben. Bloot en kwetsbaar. Mijn armen vast en ik kan niets zien. Ik huiver, voel de spanning opeens in mijn lijf. Verschuif mijn heupen over de lakens en voel de kriebels.

Nat.

Ik word steeds onrustiger en probeer me te draaien, terwijl ik weet dat dat nooit gaat lukken zo. Toch hou ik me stil, op de een of andere manier durf ik niets te zeggen. Het raam staat tenslotte open en ik ben wel in een hotel... Ik trek met mijn polsen en vraag me af waar ik mee vast zit. Kan het niet plaatsen.
En mep. AUW! Ik voel mijn billen meteen gloeien en ik denk verschrikt aan de riem die ik 's middags gevoeld heb. Ik hou mij adem in en daar is de volgende al. Ik kreun... De slagen volgen elkaar nu vlot op en ik schud mijn hoofd. Bijt in het kussen en probeer me stil te houden. Ik besef me dat ik stil moet blijven, anders krijg ik pas echt op mijn lazer. Ruk met mijn polsen en draai mijn heupen weg van het slaan. Het enige gevolg is dat ook mijn zij het nu te verduren krijgt.

Opeens niets meer. Ik hoor helemaal niets en er is alleen het gehijg van mijzelf. Mijn billen, rug en benen gloeien. Staan in de fik! Ik probeer mijn armen te bewegen, omdat mijn schouders opeens zeer gaan doen. Het lukt me niet. Tot ik een stukje omhoog geschoven word. Ik haal opgelucht adem, maar voel tegelijkertijd weer een mep. Op mijn billen. Maar nu heb ik een beetje ruimte en ik druk me op met een elleboog. Wil me omdaaien. Maar ik word tegen gehouden en mijn knieen worden opgeduwd... Lig ik daar met mijn armen gespreid. Hoofd op een kussen en mijn kont in de lucht. Weer voel ik slagen. Maar nu kan ik het beter opvangen. En als het me teveel word, laat ik me opzij vallen. Ik kan niet meer... Een hand schuift tussen mijn benen en voelt aan mijn schaamlippen. Spreidt ze en ik voel hoe een paar vingers ruw naar binnen dringen. Ik drijf. Ik kreun. Ik lig te genieten, terwijl mijn billen ontzettend veel pijn doen. Door het gevoel wat die vingers met me doen, trekt de pijn snel weg. Althans... Ik vergeet even hoeveel pijn ik heb. Ik beweeg mee op de vingers die me neuken en opeens zijn ze verdwenen. Ik draai met mijn heupen, kreun en hoop dat die vingers snel weer verder gaan. Maar dan voel ik diezelfde vingers tegen mijn kontje aandrukken. Ik schrik en verstijf. Maar ze duwen door en glijden naar binnen. Kreunen... Het is pijnlijk, maar ik weet me te ontspannen en dan gaan ze ook daar ruw tekeer. Hij laat me vervolgens weer even los en ik voel opeens een snerpende pijn op mijn schaamlippen. Klemmen? Knijpers? Ik weet het niet... Maar zeer doet het en ik kreun in het kussen. Maar dan voel ik weer die vingers in mijn kontje en ik beweeg mee met de stoten. Probeer ze op te vangen, maar ze zijn onregelmatig en ik raak van slag. Dan voel ik hoe een stijve lul de plaats van die vingers inneemt en ik hoor mezelf zuchten. Dit is lekker... Hij pakt me bij mijn heupen en ramt. Stevig neukt ie me en ik voel de klemmen op mijn schaamlippen schrijnen. Door de stoten voel ik ze des te meer. Dan voel ik hoe hij met zijn handen naar mijn borsten tast en daar ook klemmen op mijn tepels zet. Gewoon op de tast dus. Ik piep meteen, want dat doet verdomd veel pijn. Maar meteen word mijn gepiep afgestraft met een paar flinke meppen op mijn billen. Hij neukt me hardhandig en dan voel ik hoe hij verstijft en klaarkomt. Ik bijt op mijn lip, want mijn hele lichaam doet zeer.

Hij draait me om. Mijn polsen zijn los en ik schiet meteen met mijn handen omlaag maar mijn borsten. Die tepels doen gigantisch pijn! Maar hij is me te vlug af en zet een knie op mijn linkerarm. Snel zet ie rechts vast en daarna ook links. Daar lig ik weer. Voor mij is het nog steeds donker en ik zie niets door die akelige blinddoek. Er schiet door mijn hoofd dat ik die af had moeten trekken! Maar helaas...

Hij gaat strelend met zijn handen over mijn lichaam en ik lig weer te draaien. Ik voel een paar vingers tussen mijn schaamlippen verdwijnen en ik schok opeens ongecontroleerd. Mijn klitje is nu supergevoelig. Hij spreidt mijn benen en trekt mijn schaamlippen aan de klemmen uit elkaar. Ik kreun, want het is lekker maar doet gelijk veel pijn. Hij kust de binnenkant van mijn benen en ik voel zijn mond afglijden naar mijn kutje. Zachtjes voel ik zijn tong op mijn klit en ik draai en kreun. Hij voert de druk op en laat me stil liggen door aan mijn schaamlippen te trekken. Ik durf me nauwelijks te bewegen, het doet zo'n zeer! Maar ik kan niet stil liggen en voel dat ik ga klaarkomen. Ik beweeg heftig met mijn heupen en laat me volledig gaan. Dan haalt hij de klemmen van mijn schaamlippen af en meteen daarna ook van mijn tepels. Die wrijft ie daarna nog even stevig om de doorbloeding te stimuleren. Ik kreun en draai. Wil meer weten. Hij maakt mijn polsen los en draait me op mijn zij. Die blinddoek laat ie om. Hij gaat achter me liggen en slaat zijn armen om me heen. Ik geniet en kruip tegen hem aan.

Ochtend.
Ik wordt wakker en voel me moe. Half acht. Uitgeslapen zelfs. Ik strek mijn armen uit boven mijn hoofd en ik voel dat mijn schouders zeer doen. Verwarring. Draai mijn schouders en langzaam komt er iets in mijn hoofd omhoog. Dat was toch een droom? Ik sla de dekens van me af en ga op de rand van het bed zitten. Zere billen... Zou het dan toch? En met dat ik zit, voel ik ook hoe mijn onderkantje bijzonder gevoelig is... en nat...
Later aan het ontbijt zie ik ook dat mijn polsen rood zijn... Ik kan dit niet bevatten.
Het was toch maar een droom?


cass
Laatste wijziging: 11-03-2010. ©Wandering Spirits