Fragment

Een hele avond gespeeld en daarna napraten op de bank. Uitgeput, moe en voldaan... Ontspannen, de spanning is eruit en gewoon nog even lekker zitten.

Tja, dan krijg ik de smaak weer te pakken en krijg ook weer een beetje moed. Grote mond, een dolletje, even stangen, een plagerijtje... En ja een echte Dominant laat dat natuurlijk niet zomaar gebeuren. Dus pakt ie me, voor mij nogal onverwacht, alsnog heel gemeen bij mijn borsten. Knijpt er flink in. En ik voel de tranen in mijn ogen schieten. "Ik heb nu wel genoeg gehad hoor!" roep ik verontwaardigd. Toch nog even gemeen in mijn tepels knijpen en ik sla zijn handen van me af. Boos kijk ik hem aan en hou mijn handen voor mijn lichaam, als bescherming, opstandig.
"Handjes weg" zegt ie zachtjes tegen me en ik kijk hem vertwijfelt aan. Schud nee met mijn hoofd en zeg het daarna ook. "Nee. Nee, echt niet hoor!" Maar hij knikt en zegt "Oh ja, zeker wel!" Maar ik haal mijn handen niet weg, WIL ze niet weghalen en heb al helemaal geen zin om mee te werken.

Niet meewerken? Ok, dan haalt ie zelf mijn handen wel weg en pakt ze vast. Natuurlijk werk ik op dat moment nog meer tegen, ik weet al wat er komen gaat. En voor ik het weet heeft ie mijn ene arm achter zijn rug geklemd en mijn andere arm op mijn rug gedraaid en stevig vast. Ik kan geen kant meer op en voel een scherpe steek onder in mijn buik. Eh... buik? Nou, iets lager nog...
Met zijn vrije hand knijpt ie eerst nogal gemeen in mijn ene tepel en daarna in de ander. Ik kronkel onder hem en wil me loswringen. Kan geen kant op en voel me vreselijk vernederd. Toch krijg ik ontzettend de kriebels en werk hem nog meer tegen.

Nog steeds zie ik het als even dollen en ga door met stoeien. Toch knijpt ie een aantal keer erg gemeen in mijn borsten en tepels en voel ik af en toe de tranen prikken in mijn ogen. Maar die tranen krijgt ie niet! Vast niet! Ik weet dat ie dat leuk vindt, dat het een kick is. Maar dat gun ik hem niet. Hij had me vanavond al drie keer in tranen. Nu is het wel even mooi geweest en hij bekijkt het maar. Ik voel me opstandig en probeer me weg te draaien van zijn hand, voel hoe mijn andere arm op mijn rug zeer begint te doen. Hij houdt me echt strak vast. Ik kan geen kant op, voel me verschrikkelijk, maar ook opgewonden.

Dan grijpt ie me bij mijn kut en voelt ruw tussen mijn schaamlippen. Trekt ze open en duwt zijn vingers naar binnen. Tranen branden en ik voel paniek opkomen. Dit wil ik niet. Voel me van top tot teen vernederd. Hij voelt de opwinding van onder. Mijn lichaam zegt duidelijk hoe geil ik hier van word en hij maakt er een opmerking over. "Tjezus, DIT vind jij dus lekker?" meer nog een constatering dan een vraag en op dat moment breek ik los. Tranen. "Laat me los!" jank ik, "Laat me alsjeblieft los!" en beuk met mijn hand op zijn rug. Ik heb het gevoel dat ik doorsla en laat me brullend op de bank vallen. Lange halen, ik lig gierend te janken. Weet niet wat me overkomt, maar ben helemaal stuk. Hij trekt me naar zich toe en slaat heel stevig zijn armen om me heen. Troost. Ik heb het nodig, het duurt even voor ik weer wat rustiger word. Zoveel paniek heb ik nog nooit gevoeld. Zag het als een dolletje, een geintje, maar dat was het opeens niet meer. Voelde de paniek, de angst, alsof het een flashback was. SM-gevoelens komen altijd ergens vandaan en dit was voor mij weer een stapje in de richting. Er moet ooit iets gebeurd zijn en dit leek daar blijkbaar wel heel erg op.

Heftig, maar wel goed. Goed dat het dit eruit kwam en nog beter dat de juiste er was om me op te vangen, te troosten. Als ik nu terugkijk, degene die het me aandoet, troost me achteraf. Stukje verwerking misschien.
Geil, maar ook een heel heftige ervaring. Was er achteraf best van onder de indruk. En ja... ik vond het lekker. Ik was bloedgeil... en nu hoef ik niet bang te zijn voor een volgende keer...

Ik kijk er zelfs naar uit...


cass
Laatste wijziging: 11-03-2010. ©Wandering Spirits