Nieuwe tijden, nieuwe dingen...

Augustus 2004: Na drie jaar Wandering Spirits vind ik het tijd worden om andere dingen te gaan doen. De site is zo’n beetje compleet en het toevoegen van nieuwe onderdelen zou de beginnende bezoeker (of bezoekende beginner) alleen maar in verwarring brengen. Geen zorg overigens: WS blijft bestaan en zo nu en dan zullen er ook nog wel updates zijn. Voor grote veranderingen is, als we de boel een beetje overzichtelijk willen houden, echter geen ruimte meer. Het Kind is groot genoeg geworden om nu op eigen benen verder te gaan.

Daarbij speel ik al heel lang met het idee van een eigen site. Een plek waar ik alles kwijt kan wat niet op Wandering Spirits thuishoort.

Het grove geschut dus :-)

WS is een site voor beginners en moet dat blijven ook. Het heeft geen zin om hier uit te weiden over 24/7 of Total Power Exchange. Maar dat zijn nu juist de onderwerpen die mij na aan het hart liggen, temeer omdat ik daar zelf middenin zit. De tijd van de verkennende beginner ligt al erg ver achter mij, de tijd van de (eeuwig) verkennende ervaren dom is aangebroken. De sessies met mijn sub(s) worden steeds harder, steeds intenser en ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die al de nodige ervaring hebben en ook wel eens willen weten wat dat grove geschut inhoudt.

Binnenkort dus Frodo’s Cavern, de internetversie. Gebaseerd op de echte Cavern (mijn huis, voor wie dat nog niet wist) gun ik de bezoeker een kijkje in mijn huidige lifestyle en slinger ik ‘m ook al het heftige materiaal dat op WS niet kan om de oren. Ik hou jullie wel op de hoogte van de ontwikkelingen.

2004... Er is in de afgelopen vier jaar veel gebeurd. Twee echtscheidingen, de geboorte van WS (gevolgd door twee intensieve verbouwingen van die site), een relatie die opbloeide en ineens afgelopen was en het toch nog onverwachte overlijden van cass’ vader. Inmiddels is Wandering Spirits een begrip voor veel, heel veel beginnende SM-ers en kent ook onze chatbox een gestaag groeiend aantal bezoekers. WS is compleet, alive and kicking en heeft onze dagelijkse zorg niet meer nodig. We kunnen ons een beetje terugtrekken en de boel van een afstandje bekijken zodat er tijd en ruimte is voor nieuwe dingen.

Dit is dus zeer zeker geen afscheid. Integendeel zelfs: Frodo’s Cavern zal op veel punten juist naadloos aansluiten op WS ook al zal “mijn” site uiteindelijk ook z’n eigen leven gaan leiden. We hebben de groentjes voldoende geïnformeerd: Het is tijd om de gevorderden ook eens wat wijzer te maken...

Greetz,


Frodo


P.S. Natuurlijk blijven we binnekomende vragen en suggesties in WS verwerken. Het moet tenslotte geen dooie boel worden heej? :-)
Laatste wijziging: 11-03-2010. ©Wandering Spirits