Is het eigenlijk niet eng om, als je net met BDSM bent begonnen, iemand "pijn" te doen?


Dat zou het wel zijn als je meteen de meest verschrikkelijke dingen in je hoofd haalt. Maar ook de meest doorgewinterde meester die vandaag de huid van zijn slavin met duizend naalden doorboort (om dan als extra accentje stroom op het geheel te zetten) is ooit begonnen met 'n eenvoudig pak slaag - met de blote hand op de blote billen. En dat is ook de beste manier om met SM aan te vangen: Rustig aan, dan breekt het lijntje niet. Laat je dus vooral niet gek maken door de verhalen van ervaren dominanten (én subs!) die de gruwelijkste martlingen als dagelijkse routine zien. Ooit waren ze net zo groen en net zo onzeker als jij!

Als een al even doorgewinterde meester een nieuwe techniek op zijn slavinnetje uit wil proberen doet hij dat vaak eerst op zichzelf, gewoon om te zien hoe het aanvoelt. Een klap (of meerdere) met de vlakke hand hebben we allemaal wel eens gehad, een ferme tik met een rijzweep maar zelden. Laat staan dat iemand wel eens een paar stevige klemmen op je tepels heeft gezet...

Als je dus die leuke klemmen-met-zaagtanden hebt aangeschaft met het plan om deze vanavond eens lekker op haar clitoris te zetten, test ze dan eerst even uit op je eikel en vraag je je dan af of de sessie wel eens heel kort kon gaan duren :-)

En verder... is het aanzien. Kijken hoe ze reageert, voelen wat zij voelt, en vooral ervaring opdoen - met elkaar. De ene slavin is de andere niet en terwijl de één bijna zingend van plezier door de hele sessie heen huppelt barst de ander al na twee meppen al in tranen uit (wat overigens 'n heel duidelijk teken is dat je je beter even in kunt houden!).



Laatste wijziging: 13-03-2010. ©Wandering Spirits



Vorige vraag
Terug naar de vragenlijst
Volgende vraag