7 - Eucalypta


Dat er wel degelijk een verband bestaat tussen sm en jeugd is mij bekend.
Ook ik had een zeer dominante vader waar zelfs mijn moeder bang voor is en was, Als ik als kind iets uitgevreten had,vroeg ik mijn moeder om het niet tegen mijn vader te zeggen. Die zei dan steevast het wel te zullen zien.
Als mijn vader dan uit zijn werk kwam, vertelde ze het toch, waarna de afstraffing kwam. Over de knie en billenkoek. Op dat moment genoot ik er echt niet van.

Als ik gelogen had, wat ieder kind wel eens doet, sloot mijn vader mij op in een donkere schuur vol met verborgen ongedierte. Omdat ik bang was en ben voor spinnen was dit geen pretje. Daar moest ik net zo lang blijven zitten tot ik de waarheid vertelde. Zijn waarheid wel te verstaan.

In de weekenden was mijn vader natuurlijk vrij. In die weekenden gebeurde het regelmatig dat als ik iets uitvrat hij de riem uit zijn broek haalde en mij er flink van langs gaf. Dit ging later, toen ik te groot werd om te slaan, over in emotionele chantage. Gebeurde uiteraard allemaal tegen mijn zin in. Kon er geen stop tegen zeggen.

Toen leerde ik 5 jaar geleden mijn vriend kennen. Was en is een liefhebber van sm. In het begin vond ik het niets. Maar naarmate de tijd verstreek begon ik er toch wel nieuwsgierig naar te worden. Na vele en lange gesprekken heb ik het eens als sub geprobeerd. Er ging een wereld voor me open. Alle vernederingen uit mijn jeugd kwamen naar boven en met hulp van SM- spelletjes kon ik ze een plek geven. Dit was ook vernederend, maar ik kon er stop tegen zeggen ze en op laten houden wanneer ik wilde. Op deze manier werd het leuk. Tot mijn verbazing raakte ik er ook nog eens opgewonden van.
Later is mijn vriend zelfs met de riem aan de slag gegaan en heeft me er heel voorzichtig een lichte spanking mee gegeven.

Om een lang verhaal kort te maken heeft SM en met name het sub zijn een wereld voor me geopend. Waar de hulpverlening strandde, kwam mijn dom met een spel verder.

En nog geniet ik er elke keer nog met volle teugen van.
 
 
Als jullie wat aan dit verhaal hebben mag je het publiceren,maar wel onder de naam eucalypta.Terug