9 - cin-sub


Mijn verhaal....

Ik heb vroeger wel iets meegemaakt waar ik niet zeker van weet of dat nou de roots van sm zijn.
Vroeger hadden wij 3 buurjongens, waarvan de oudste vaak op ons paste. Ik was 7 denk ik en mijn broer 9. Die oudste buurjongen was achteraf gezien wel erg geinteresseerd in mij. Hij was al 18 en sleutelde veel aan auto's en ik vond dat natuurlijk onwijs spannend zo'n stoere buurjongen. Ik ging vaak in de garage bij hun huis kijken wat hij aan het doen was. Hij vond dat ook gezellig en begon me vaker uit te nodigen.
Op een gegeven moment begon hij aan me te zitten en begonnen we te praten over jongens en sex enzo. Hij zei dat het zo hoorde dat jonge meisjes al dingen gingen doen...dat was stoer.
Ik vond het niet heel leuk, maar vond het ook niet heel erg.... Het werd van kwaad tot erger en hij begon steeds vaker aan me te zitten. Ik zei meestal wel dat ik het niet zo leuk vond of dat ik het eng vond, maar hij zij dat het zo hoorde. Op een gegeven moment gingen we ook naar zijn slaapkamer toe. Hij had een kamer die nogal tropisch was ingericht, palmboom enzo in zijn kamer. Ik vond het allang stoer dat ik zo bij hem mocht komen...
Daar gebeurde er voor het eerst meer, ging aan mijn borsten voelen en aan mijn vagina.
Eigenlijk waren toen de stoppen los voor hem, hij paste vaak op ons in ons huis, en daar werd het ook erger. Bij het in bed stoppen gebeurde er eigenlijk steeds meer en meer. Het "echte" neuken weet ik niet meer zo heel goed of dat er nou van gekomen is of niet...

Ik heb altijd de interesse gehouden voor oudere jongens, dat zie je ook aan mijn loopbaan aan vriendjes enzo.
Ik kreeg ook steeds meer een interesse in Dominantere mannen.....zag het altijd voor me...de leraar en het meisje....
Ik ben toen erg veel gaan zoeken in boeken, en later internet. Het sprak me steeds meer aan en wist al snel dat sm een groot onderdeel van mijn leven zou worden.



Terug