16 - Opvoedkundige straf


Zal mij even voorstellen. Ben jeroen 31 jr en heb subgevoelens. Het verhaal dat “dat” uit jeugdervaring komt ben ik het wel mee eens. Of daar kan ik me wel in vinden.

Zal ik even mijn verhaal in het kort vertellen.

 
Kwam uit een normaal gezin. Mijn vader werkte en mijn moeder was huisvrouw. Mijn moeder was nogal bang dat ik hetzelfde zou worden als haar broer. Ja haar broer was niet zo’n lievertje. Het verband moet je mij ook niet vragen, dat weet mijn moeder. Door dit hele gebeuren dacht mijn moeder dat ik erg snel op het verkeerde pad zou belanden. Als ik straf kreeg dan moest ik met mijn moeder mee naar boven en sloeg ze (met hand) me op mijn blote kont. Ongeveer een kwartier lang en hard. Ja ze deed ook aan tennis dus de kracht had ze wel. Als ze dacht dat ik driftig werd gooide ze me met kleding en al onder de koude douche. Vervolgens ging het niet zo goed op school en dacht ik dat ik stom was. Toen dacht ik als mijn hoofd het niet doet moet ik het tegen de muur aan slaan. Dat heb ik toen een tijdje gedaan.

Veel later bleek dat ik woordblind was. Mijn moeder heeft me ongeveer tot aan mijn 18 geslagen mijn vader sloeg me ook wel eens, maar niet vaak. Slagen in het gezicht kwamen ook regelmatig voor en ook in het openbaar.

 

Om even op het verband terug te komen. Ik heb meerdere relaties gehad en nooit aan bdsm gedaan. Hunkerde er wel naar maar dacht dat domina’s niet bestonden en had het eigenlijk ook een beetje weggestopt en me niet meer zo mee bezig gehouden. Nu heb ik een vriendin die het fantastisch vind. Zij is dus wel een echte domina.

Dit wist ik in het begin uiteraard ook nog niet. Maar ga er dus helemaal los van. Vooral ze me slaat, ja en je raad nooit waar ik het liefst geslagen wordt. Ja gezicht en billen dus. Het gevoel wat er bij vrij komt is dat ik me heel veilig voel en geborgen. Heb het idee dat dat gevoel hetzelfde is als ik vroeger thuis had. Ja kan er zelf ook niet zo goed over uit dat ik het lekker vind om geslagen te worden en denk ik dat ik ziek in mijn hoofd ben. Gelukkig denkt mijn vriendin er anders over en ik voel me zo veilig en prettig bij haar. Ja andere vriendinnen die ik ook had vond ik ook zo soft en had ik zo iets van wordt nu eens kwaad op me als je het niet aanstaat.

 

Dit is ongeveer mijn verhaal en hoop dat jullie er wat aan hebben om uit te zoeken waar deze gevoelens nu oorspronkelijk vandaan komen. Heb het ook wel eens op een chatbox gevraagd. Iedereen daar zij dat het bij hun ook uit hun jeugd kwam. Ben dus erg benieuwd tussen het verband.

 

Met vriendelijke groet,

 

JeroenTerug