21 - Isabella


Beste Frodo,

Ik las de verhalen over de roots van sm en ik begon na te denken over mijn eigen roots. Eerst twijfelde ik om het op te sturen, maar ik wil het toch eigenlijk wel even kwijt. Misschien ook wat herkenning voor andere mensen, als je besluit het te plaatsen

Ik zal me eerst even voorstellen, ik ben Isabelle, en 20 jaar oud. Mijn ouders waren gescheiden toen ik 4 jaar oud was, ik kan me er niet veel van herrinneren, maar ik weet wel dat het het beste was, nu ik zie hoeveel mijn ouders wel niet verschillen, en na de scheiding altijd hevige meningsverschillen hadden over de opvoeding van mijn 3 jaar jongere broertje en mij. Mijn moeder is erg ruimdenkend, en liet mij altijd heel erg vrij, maar hield altijd wel een oogje in het zeil. Ze is chaotisch en niet erg streng. Zij voedde mij erg zelfstandig op. En ik was al vroeg "volwassen". Ik was ook echt een moederskindje.

Mijn vader is daarintegen erg beschermend en disciplinair. En ook behoorlijk dominant. Hij voedde me erg prestatiegericht op en als ik eens wat fout deed, dan werd hij ook behoorlijk kwaad. Hij was dan dagen boos op me. Dan durfde geen woord meer tegen hem te zeggen. Toen ik nog klein was had ik kleurstoffen allergie, hierdoor at ik weinig, was dus erg mager en als ik eens wat at, dan was ik zo hyper dat ik opstandig werd en overal tegenin
ging. Dit ging over na mijn 7ste levensjaar, mijn lichaam leek alle voedingstoffen die ik binnen kreeg dubbel zo hard op te nemen en vanaf die leeftijd ben ik ook wat molliger geworden. Dat ben ik trouwens ook altijd gebleven. Mijn vader bleek hier grote moeite mee te hebben en hij zette me op een streng dieet. Ik hield (hou) van lekker eten en bij mijn moeder at ik meer dan bij mijn vader. Ik begon stiekem bij mijn vader te eten, als hij sliep en was dan als de dood dat hij erachter zou komen. De angst dat mijn vader erachter zou komen dat ik iets verkeerds deed, was erg groot. Hij verbood me ook de raarste dingen. Maar hij heeft me nooit met een vinger aangeraakt. Als ik iets goed had gedaan, dan werd hij ook aardiger en dan was ik erg trots op mezelf.

Toen ik 11 of 12 jaar was, kwam ik in de puberteit. Voor mijn puberteit was ik erg verlegen en had niet echt een eigen mening. Ik denk ook uit angst voor mijn vader, dat hij boos zou worden als ik zou zeggen hoe ik ergens over dacht. Ik was echt bang om hem teleur te stellen. Maar goed, toen ik in de puberteit kwam leek het wel of ik totaal in een ander persoon veranderde. Ik kreeg een eigen mening. Ik deed een hoop dingen die slecht waren, ik rotzooide veel met jongens, begon te roken en te blowen, ik spijbelde veel op school en ik ging tegen alles en iedereen in. Ook tegen mijn vader. Toen hij ergens over begon te zeuren, dat ik iets verkeerd had gedaan ofzo, was ik het echt zo zat. Ik gaf hem een grote mond. En blijkbaar schrok hij hiervan. Vanaf dat moment is hij me anders gaan behandelen. Ik ben nog steeds erg prestatie en -doelgericht, daar ben ik hem wel dankbaar voor. Ik ben een controlefreak en wat dominant in het dagelijkse leven.

Er is dus niet echt een bepaalde gebeurtenis wat mijn onderdanige gevoelens voor SM heeft ontwikkeld, maar ik denk de gehele opvoeding vanaf mijn vaders kant.

Ik ben er achter gekomen dat ik een masochiste ben, met hulp van jullie website. Ik heb dromen dat ik verkracht word en dat ik door iedereen word genomen als een vieze hoer. Ik schrok hier wel van, maar toch wind het me op. Ik wil ook gepijnigd en gecommandeerd worden, alles doen om een Dom te bevredigen en dat ik word beloond als ik iets goed heb gedaan. Vooral het machtsspel trekt me aan. Ik heb nog nooit echt aan SM gedaan, maar dat ben ik wel degelijk van plan.

Deze website heeft me erg op weg geholpen, ik heb bijna alles al gelezen en ik wil nog veel meer over SM te weten komen.

XxX IsabellaTerug