Sla ik niet te hard?

Dit is één vraag die je absoluut nooit moet stellen. Nooit hoeft te stellen ook: Als je te hard slaat, zet ze het wel op een gillen, da's makkelijk zat.

De grootste onzekerheid van elke Dom draait echter precies om die vraag. Je staat tenslotte een medemens te mishandelen en je wilt er alles aan doen om niet te ver te gaan. Echter: Je kunt in dit geval beter wel te ver gaan. Ze kan beter te veel krijgen dan te weinig. En verkijk je niet op dat tere wezentje: Ze is zo taai als hondeleer en het is waarschijnlijker dat jij het bijltje er eerder bij neergooit dan zij - simpelweg omdat jij je gebroken voelt.

Als je slaat - of dat nu met een slagwapen of de blote hand is - begin met roffelen en bouw het daarvandaan op. Gewoon steeds harder, steeds feller tot zij een keel opzet. Dan pauzeer je een paar seconden en begin je weer overnieuw waarbij je het eerste, meest softe gedeelte overslaat. Dit kun je rustig net zo lang volhouden als jij je arm kan bewegen, eindigend met stevige, harde tikken op haar billen. Zij geeft wel aan wanneer je stoppen moet.

Je vraagt dus ook niet of ze wel lekker ligt. Of dat haar touwtjes niet te strak zitten. Of dat haar enkelboeien niet knellen. Om het even cru te zeggen: Dat zal jou verder een zalige rotzorg zijn. Als die slet de slavin uit wil hangen dan zal ze het weten ook!

Maar je bent er wél als de kippen bij als ze je verzoekt een koord iets losser te maken, of een ketting iets te vieren. Als zij haar mond opentrekt, is er écht wat loos en dien je meteen te reageren. Zou je dat niet doen, dan is het vertrouwen naar jou toe meteen weg en kun je wel inpakken.


Moeilijk he? Pilsje?


Terug naar de cursus
Laatste wijziging: 11-03-2010. ©Wandering Spirits