Materialen: Wat hebben we in huis?

Stel je hebt de smaak te pakken en zou je nieuwe slavin willen verrassen met een goed goutilleerde BDSM-kamer. Reken dan op een uitgave van pakkumbeet 30.000 eurootjes.

Da's vrij veel geld. En aangezien de meeste van onze fans zich onder de echte minima bevinden, dienen we dus andere oplossingen te bedenken. Zullen we even rondkijken?

Keukenspatels zijn uitstekende slagwapens, net als mattenkloppers en broekriemen. Voor het knevelen is dun touw niet echt geschikt, maar voor het opbinden (en heel gevoelig maken) van de borsten werkt het uitstekend. En dat knevelen: Stoffen ceinturen doen het prima, evenals sleepkabels en waslijn. Met ijsblokjes kun je een vastgebonden sub heerlijk sarren, zeker als je het afwisselt met neerdruppelend kaarsvet. Heb je haar doos wel eens gemasseerd met een afwasborstel? Is een hele leuke ervaring, zeker als je het een beetje stevig doet. Kijk eens of er tussen het afvalhout niet een handig latje ligt? Kun je een paar nylons ook als blinddoek gebruiken? Slaan met een haarborstel, werkt dat? Hoeveel wasknijpers heb je nodig om haar tieten vol te krijgen?

Met een beetje inventiviteit en de tips uit Shopping heb je binnen de korste keren een arsenaal aan marteltuig!

Wat is er makkelijk te koop?

Voor geld is alles te koop natuurlijk, maar het meer gespecialiseerde BDSM gereedschap - de karwatsen, de prikbeha's, de tepelklemmen - kosten in vergelijking met 'n beetje vibrator toch een klein vermogen. Je lost dat op door "kreatief te shoppen". Je stapt een doe-het-zelf zaak binnen of een winkel met huishoudelijke artikelen, neust rond en laten je fantasie op de loop. Bindmiddelen zijn er te over, evenals gewichten die je weer aan voornoemde wasknijpers kunt hangen. Een metalen schraag functioneert uitstekend als pijnbankje en de Hema bleek de goedkoopste manier om aan uitstekende tepelklemmen te komen. Er zitten er twee aan elke kleerhanger van anderhalf eurootje...


Het speciale spul

Val je in de categorie Gevorderde Beginners (...) en wil je wel wat investeren in jullie nieuwe hobby dan ben je toch wel op echte specialisten als SublieM aangewezen. Ook gay-SM shops als RoB en Mr. B (beiden in Amsterdam) kunnen uitstekend materiaal leveren maar de prijs is relevant natuurlijk. Op bdsm.startpagina.nl vind je hele lijsten met postorderbedrijven met BDSM-spul als specialiteit.

Zelf maken is ook een optie trouwens. Met een beetje handigheid en wat leerafval (of leren veters) is een leuke karwats zo in elkaar gezet en qua effect zal ie zeker niet onderdoen voor een professioneel exemplaar. Het gaat er ook niet om waar je het mee doet maar hoe je het doet.

In de BDSM-wereld sla je met liefde, sla je uit liefde. Sta jij open voor die wisselwerking tussen pijn en geilheid dan ben je op de goeie weg. Waar je haar dan mee martelt is dan van ondergeschikt belang.


Terug naar de cursus
Laatste wijziging: 11-03-2010. ©Wandering Spirits