Subspace: Omgaan met haar diepste gevoelens.

Subspace is een soort high die subs ondergaan na een heftige en heel intensieve sessie die een bijzondere begeleiding vereist.

Subspace bereik je het makkelijkst door een sessie met langzaam opbouwen steeds heftiger te laten worden, om haar dan in het heetst van de strijd naar een orgasme te jagen. De eerste reactie is vaak 'n enorme huilbui waarbij een troostende arm een eerste vereiste is (buiten het ogenblikkelijk losmaken). Het is die troost die het 'm doet: Ze kalmeert langzaam, wordt suf, gaat langzamer ademhalen. Ze "zweeft weg", hoort in de verte de gesprekken om haar heen nog wel, maar volgt ze niet echt meer.

"Nou schat, dat was lekker. Zullen we naar bed gaan?"

BONS! Keihard met haar blote kont op de kouwe vloer terug, een kater van jewelste en een vreselijk onbevredigd gevoel. Net alsof de hele avond voor niets is geweest en dat IS ie voor haar in weze ook.

Want ze moet heel langzaam uit subspace terugkomen en zeker niet meteen de koffer in duiken. Of nog erger: Opstaan, aankleden en naar huis gaan.

De begeleiding na een sessie is minstens zo belangrijk als de sessie zelf. Weten wat er aan de hand is, rustig op haar inpraten, troosten, knuffelen. Laten zweven tot ze laat merken weer op dees' aard teruggekeerd te zijn, haar overeind helpen en voorkomen dat ze meteen weer voorover op haar bek kwakt omdat er nog een golf subspace over haar heen glijdt...

Geloof me: Als beginner weet je niet wat haar (en jou!) overkomt. Als je dan ook niet honderd procent zeker van je zaak bent, doe dan ook geen pogingen om haar subspace in te krijgen - OF er uit! Het kan namelijk niet alleen maar gevaarlijk zijn voor jullie beiden, maar ook levensbedreigend - en dat is geen grapje...

Borrel?
Vorige item
Terug naar de cursus
Laatste wijziging: 11-03-2010. ©Wandering Spirits