En IK dan?

"Fro, je ken de ko*** krijgen! Het moet niet allemaal van een kant komme: IK wil ook lol!"

(Of: Waarin een cursus BDSM behoorlijk scheef kan groeien)


Gaat het alleen maar om haar lol? Nee, natuurlijk niet! Het is best leuk om eens 'n paar keer op Haar manier sex te hebben maar het is niet de bedoeling dat jouw eigen plezier erbij inschiet!

Dus... ga je haar misbruiken. Letterlijk.

Stel, je bindt haar dubbelgevouwen vast en hebt haar net een paar lekkere meppen met een rijzweep op haar kont (Oh die kont, wat een heerlijke kont!) gegeven. Bij een aftastende beweging kom je tot de ontdekking dat 't vocht bijkans bij haar benen neerloopt, zo geil is ze.

Volg je dan de Geschreven Wetten hier en zet je er ff een vib op of eh... wil je er liever wat anders mee doen?

Nou dan neuk je die teef toch? Dat wil ze toch zo graag? Misbruikt worden? Feel free and Go ahead, ze is er voor je!

Veel vrouwen hebben verkrachtingsfantasieën maar de meesten zouden ze voor geen prijs gerealiseerd willen zien. Jouw sub wel: Ze wil dat je haar als een object behandelt en als je dat object wil neuken...

Juist!

Het maakt geen fuck uit dat je op dat moment alleen maar aan je eigen geilheid denkt. Naai de bitch tot je zelf sterretjes ziet. Maar denk erom dat het spel na jouw orgasme niet afgelopen is! Draad oppikken zodra je weer bij adem bent, paar meppen uitdelen omdat ze wéér de geile del uitgehangen heeft en haar met tong, vingers en vib a.s.a.p. naar een hoogtepunt jagen!

En mocht een en ander niet tijdens het spel zelf niet lukken omdat je te geconcentreerd bezig bent dan verzoek je haar beleefd doch dringend om jou eens de volgende ochtend uitgebreid te bedanken voor de prettige avond.

Het hoeft niet allemaal van één kant te komen... :-)Vorige item
Terug naar de cursus
Laatste wijziging: 11-03-2010. ©Wandering Spirits