Technieken 3: Pijn

Na vernederingen is het veroorzaken van pijn vaak een van de moeilijkste technieken voor de beginnende BDSM-er. Toch kun je, zonder dat er meteen bruut geweld aan te pas komt, vrij ver met haar gaan. Ook als ze een keel op zet - ze heeft tenslotte haar stopwoord, nietwaar?

Toch is er een subtiel verschil tussen pijn en "lekkere pijn". Als "alleen maar pijn" genoeg was, zou een sub haar vingers maar tussen de deur hoeven te steken om een orgasme te krijgen. Maar helaas, zo simpel is het niet. Bot er op los hengsten kan, maar niet voordat je haar eerst een beetje eh... voorverwarmd hebt. Begin met het lichtste zweepje en ga geleidelijk over op zwaarder materiaal. Laat dit ook weer niet te lang duren: Die krengen raken al gauw ongeduldig.

(Leuke anekdote: Ik heb er eens één tegenover me gehad die me na de eerste meppen met een strokenzweep verzocht "Om maar door te gaan met strelen..." Kijk, zo eentje kun je dus wel meteen met grof geschut te lijf gaan!)

Er zijn ontelbare manieren om iemand pijn te doen, maar ik geef je nu even de hoofdlijnen door, te beginnen met het meest populaire slagwapen in BDSM-land:


De blote hand... :-)

Zachte tikjes, roffeltjes, stevige meppen tot een vlakke hand die knalhard op haar schaamlippen neerdaalt; de variaties zijn eindeloos. De mikpunten: uiteraard haar billen (kunnen heel veel hebben), haar borsten (Tip: met de ene hand optillen voor je slaat, dan weet ze dat ze daar wat kan verwachten), haar doos (niet te hard meteen he?!) maar ook haar dijen. Niet in haar gezicht slaan, tenzij je daar specifieke afspraken over hebt - het is voor veel subs een harde grens.

En ook niet constant slaan: Af en toe even stoppen om de getergde gebieden even te strelen, de warmte van haar huid of de vochtigheid van haar kut te voelen. Zet daar af en toe even een trillertje op om haar even verder subland in te duwen. Maar niet te lang - ze ligt niet voor haar lol over je knieën! :-)

Blijf ook niet te lang op dezelfde plek meppen: Verdeel je aandacht over haar hele lichaam, niet alleen die steeds rooier wordende kont. Het is de bedoeling dat je haar van onder tot boven in de fik zet. Verdelen dus: Wat je links doet, herhaal je rechts. Als ze aangeeft aan de voorkant genoeg gehad te hebben, ga dan over op de achterkant en doe daar verder. In cass haar dagboek kun je lezen dat ik haar eens dreihonderdvijfenzestig meppen met tien verschillende zwepen verkocht heb. Dat kan alleen als je de slagen verspreid en goed gedoseerd neer laat komen.

Dat laatste pas je ook toe als je het serieuze gereedschap ter hand gaat nemen, bijvoorbeeld:


De rijzweep (die je overigens het goedkoopst aanschaft in de ruitersportzaak). Er zijn twee types: De korte versie met een flapje aan het eind (worden bij het paardspringen gebruikt) en een langere met aan het eind een venijnig koordje.

Nee, niet uithalen en er op los hengsten, maar wederom zachtjes tikken, roffelen en dan pas wat steviger slaan. Je verstand moet je al ingeven dat je je lekker op haar billen kan uitleven maar dat je een beetje voorzichtiger met haar tepels en (Auwauw!) haar kutje om moet springen. En vergeet niet: Ze zal nooit zeggen dat je te zacht slaat, maar als het te hard is meldt ze dat wel. Dus wederom: niet voorzichtig informeren of je te hard slaat!

Het andere type zweep, die met dat koordje, kun je op twee manieren gebruiken: Als slagwapen (waarbij het kreng al gauw striemen trekt, dus kallem aan graag) of als streelzweep. Hiervoor wordt het koordje aan het eind uitgerafeld en laat je de zweep vanuit de pols heen en weer zwiepen waarbij je haar huid alleen met het koordje raakt. Afhankelijk van de snelheid waarmee jij de zweep laat bewegen, varieert de pijn van lichte irritatie tot "Jezus me kont staat in de fik!". Buiten billen en borsten zijn ook rug en buik dankbare mikpunten voor deze methode.


Flapzwepen zijn alleen bij de betere sexshop te koop, maar tot die tijd voldoet een schoenzool of een pantoffel ook wel aardig. Het basismodel is een handvat met daaraan een brede strook leer. Voor beginners een ideaal wapen omdat het ding al bij zacht slaan behoorlijk knalt zonder veel schade aan te richten - of pijn te veroorzaken. Ietwat hufteriger is de dubbele flapzweep waarvan de twee stroken vlak achter elkaar neerkomen.


Karwatsen zijn er in tientallen soorten; van de zachte types waar stroken fluweel of rubber aan hangen tot echte krengen met stalen kettingen er aan (en die zeker niet voor beginners geschikt zijn!). Beginnend met een zachter type kun je haar er praktisch overal mee meppen, alleen op sommige plekken wat harder dan de andere. Losse tikken werken uitstekend maar je kunt de karwats ook snel ronddraaien en zo al zwiepend neer laten komen. Zorgvuldig mikken is bij een karwats wél een vereiste: De strengen zijn vaak langer dan waar jij op rekent en waaieren soms uit, waarbij ze heel gevoelige plekjes kunnen raken!


Latten en rietjes behoren al tot de wat heftiger slagwapens. Latten haal je bij de Doehetzelfzaak (s.v.p. wel even de scherpe randen rondschuren) en rietjes bij het tuincentrum. Ook met latten en rietjes begin je met roffelen maar de impact van beiden - met name van een dun rietje - kan ongekend heftig zijn en behoorlijke bloeduitstortingen veroorzaken. Oppassen dus!


Klemmen bezorgen het slachtoffer, in tegenstelling tot zwepen, een permanente pijn die afhankelijk van het type redelijk acceptabel tot behoorlijk fel kan zijn. Het eenvoudigste type om mee te experimenteren is de wasknijper, het liefst de houten exemplaren (die van plastic zijn veel venijniger). Zet ze overal op haar huid waar je ze maar kwijt kan en bewaar de echt gevoelige plekken voor het laatst. Wil je een heftiger effect? Knijpers even loshalen en meteen weer terugzetten...

Men raadt over het algemeen aan om klemmen niet langer dan een kwartier te laten zitten, maar dat is nogal persoonsgebonden geloof ik. Enfin, als zij begint te smeken of die knijpers er als-je-blieft! af mogen dan wordt het wel eens tijd om dat ook eens te doen. Verwijder die op de tepels en schaamlippen het laatst en druk daar dan meteen je vlakke hand even tegenaan om versnelde doorbloeding (= nog meer pijn) tegen te gaan.


Terug naar de cursus
Laatste wijziging: 11-03-2010. ©Wandering Spirits