Technieken 5: Opdrachten

15.30 uur, een mailtje: "Zorg dat jij vanavond om acht uur naakt op het bed ligt. Klemmen op je tepels, vib in je kut, blinddoek om."

20.10 uur: "Ja sorry hoor, ik kon de tepelklemmen niet vinden, mijn vriendin belde en dat liep een beetje uit, en wanneer hebben we voor het laatst die blinddoek gebruikt?"


Dan kun je op twee manieren reageren:

1.- "Geen idee schat. Volgende keer beter dan maar?"

Maar wilde ze dat wel horen? Reken maar van niet! Ze zat te wachten op:

2.- "Stomme slet die je bent! Je bent niet alleen te laat, maar het enige wat je wel voor mekaar hebt gekregen, is die vib voor die hoerige kut van je! Uit dat ding en op je buik liggen. Dit betekent minstens honderd met de lat!"

Het is een subtiel verschil (...) maar je scoort met de tweede beter dan met de eerste. Vergeet niet: Ze wil ook dat je daarmee scoort!

Dat klaarliggen met klemmen en vib is natuurlijk ook maar een voorbeeld. Er zijn ontelbare opdrachten te verzinnen, van naakt takjes sprokkelen in het bos (het liefst tussen de brandnetels) tot het schoonpoetsen van de badkamer met een tandenborstel. Ga eens wat blogs en dagboeken (en niet alleen die van cassandra) door en schrijf de leukste eens op zodat je haar, het liefst op een volkomen onverwacht moment, kan verrassen.

Hou er echter wél rekening mee dat de druif weer eens vergeten is haar mobiel aan te zetten. Je kan bij thuiskomst wel over de rooie gaan dat ze jouw opdrachten niet uitgevoerd heeft maar als ze ze niet eens gelezen heeft houdt het verhaal op natuurlijk. Dus: Eerst een sms-je om te zien of ze wel bereikbaar is, en dan pas de sms met opdracht.


Terug naar de cursus
Laatste wijziging: 11-03-2010. ©Wandering Spirits