Technieken 6: Mind games

Mind games, ook wel bekend als Mindplay of Mindfuck zijn spelletjes waarbij de psychologische kant de hoofdrol speelt. Ooit hadden we een sub op visite die op ademhalingscontrole kickte. Nou was dat niet direct mijn hobby, maar we konden het aardig benaderen door haar van hals tot voeten in (krimp-)folie te wikkelen zodat ze geen vin meer kon verroeren. Vervolgens heb ik haar 'n enorm, vlijmscherp slagersmes laten zien dat ik tegen haar keel zette, om haar vervolgens stevig te vingeren met de mededeling: "Niet bewegen schat, vooral niet bewegen, anders heb je een ernstig probleem!"

Ze kreeg het Spaans benauwd: Ze kon letterlijk geen vinger verroeren, durfde dat ook niet te doen met dat mes op haar strot, maar tegelijkertijd werd ze vreselijk opgewonden, omdat ik met mijn vrije hand haar doos aan het bewerken was.

Wat dit met mind games van doen heeft? Simpel, ik hield alleen de botte achterkant van het mes tegen haar keel. Er kon haar dus niets overkomen. Ze dácht alleen van wel (en vloog me achteraf bijna in de haren, toen ik haar daarover vertelde).

Maar goed, je kunt haar ook geblinddoekt aan een boom zetten en zeggen dat je haar een uurtje alleen laat. Je loopt een eindje bij haar vandaan (want alleen laten doe je haar natuurlijk nooit) en gaat dan in een grote kring om haar heen sluipen, steeds dichterbij. Zij hoort je wel naderen maar... ben jij het wel, en niet iemand anders? En uiteraard zeg jij lekker niets terug als ze je begint te roepen...


Terug naar de cursus
Laatste wijziging: 11-03-2010. ©Wandering Spirits