Als het te dichtbij komt...

Sommige nieuwe doms zijn heel inventief en vaak ook een tikje té enthousiast. Ze kunnen in hun spel zo ver gaan dat het subje af dreigt te knappen zonder dat ze dat zelf in de gaten hebben. Natuurlijk heeft iederen zo haar/zijn eigen BDSM maar toch zijn er een aantal grenzen die je in de gaten moet houden, met name de grenzen die door de buitenwereld opgelegd worden.

Als je al een tijdje op het net surft zul je ongetwijfeld de verhalen wel eens zijn tegengekomen van doms die hun sub meenemen voor een avondje uit: Zij heeft een triller op haar doos en hij de afstandsbediening in zijn broekzak. Tijdens het etentje in een - liefst duur - restaurant laat hij het haar steeds benauwder krijgen door zo nu en dan met die afstandsbediening te spelen. De echte lolligerds laten haar dan ook nog eens klaarkomen op het moment dat de ober informeert of alles wel gesmaakt heeft. Een klassiek verhaal.

Echter... een kennisje van ons overkwam hetzelfde alleen was het ditmaal niet bij een duur etentje maar bij een gezellige familie-bijeenkomst waar niet alleen haar ouders maar ook een aantal kinderen aanwezig waren. Het "slachtoffer" kreeg het ineens Spaans benauwd en vroeg haar dom om het spel maar af te breken.

Dan komt alles ineens te dichtbij...

Sommige mensen vinden het een kick om hun BDSM-relatie te etaleren maar mijn harde grens is om dat te doen in de buurt van vrienden c.q. familie die van niets weet en er ook niet mee geconfronteerd wenst te worden. Wat jij doet in de slaapkamer moet jij weten maar val er anderen niet mee lastig...


Terug naar de cursus
Laatste wijziging: 27-03-2010. ©Wandering Spirits