Les 6: Waar kan ik met haar spelen?


Da's ook wat: Nou wil ze eindelijk met je mee maar je moeder/oma/vrouw zit nog in de woonkamer. Wat nu?

Inventieve overspeligen hebben allang de hotelkamer ontdekt. Voor zo'n vijftig tot vijfenzeventig euro huur je zo'n ding voor 'n hele nacht, maar niemand maakt bezwaar als je 'm na een paar uur al smeert. Persoonlijk zou ik trouwens voor de duurdere versies gaan: Meestal zijn de wanden een stuk dikker en heb je een douche op de kamer. Het is heel vervelend als ze ge-emotioneerd en wel tussen de andere hotelgasten door naar de badkamer aan het andere eind van de gang moet.

Verder kun je bij diverse SM-studio's ruimtes huren. Op de keper beschouwd is dat voordeliger: Je betaalt even veel als voor een hotelkamer voor 'n hele nacht maar zeker de eerste keren zal een half uur tot een uur spelen lang genoeg voor haar zijn. Bijkomend voordeel is dat alle benodigde gereedschappen bij de prijs inbegrepen zijn. Het is alleen wel de vraag of jouw nieuwbakken subje zomaar een SM-club binnen durft te stappen...


Toevoeging: Bij tijd en wijle staat ook de speelruimte in m'n eigen Cavern te huur. Meer informatie daarover vind je HIER.



Vorige les
Terug naar de lijst




Laatste wijziging: 27-03-2010. ©Wandering Spirits