Les 7: Hoe kom ik aan de weet wat zij wil?

Door te praten. Intensief, en uren lang. Zelfs dan kan het zijn dat je geen cent wijzer wordt en dan blijft uitproberen over. Niet meteen aanvallen met de zweep van prikkeldraad: Probeer eerst maar eens een softe bondage uit en plaag haar maar 'n beetje. Omdat communicatie op dit moment cruciaal is dien je dingen als mondproppen en hoofdkappen nog even te vermijden: Raakt ze eenmaal in subspace dan zal ze niet veel meer zeggen en is het vooral zaak om haar gezicht in de gaten te houden.

En achteraf de verplichte babbel. Altijd. Was dat wel lekker die bondage of kon het allemaal wel wat strakker en steviger? Was het koord te soft en klinkt sisaltouw nu wel aantrekkelijk?

Misschien is ze er de eerste keer al rijp voor om wat zachte tikken van je te ontvangen, misschien stelt ze dat nog liever even uit. Misschien kom je daar ook pas achter als je echt aan het tikken slaat; met de vlakke hand eerst, of met een fluwelen zweepje. Vooral bij beginnende subjes is alles 'n kwestie van aanvoelen - van beide kanten. Pas als ze genoeg ervaring heeft zal ze ook genoeg vertrouwen in je hebben om ook haar wensen kenbaar te maken. En die wensen kent ze nu gewoon nog niet. Daarvoor zal ze eerst ervaring op moeten doen.

Ook op onze site staat inmiddels de zogenaamde subbielijst met daarin 250 specifieke vragen over voorkeuren. Een beginner zal bij ongeveer 249 van die vragen "Weet ik niet" invullen. Wacht dan ook even met die lijst tot jullie een paar maanden verder zijn (en laat haar die lijst zo om het half jaar nog eens invullen om te zien of haar voorkeuren zich gewijzigd hebben).


Vorige les
Terug naar de lijst
Laatste wijziging: 27-03-2010. ©Wandering Spirits