Het ideaalbeeld

Een Echte Dom is een atletisch gebouwde, ongebonden Heer wiens gespierde lijf gebruind is door de Italiaanse of Griekse zon. In zijn weelderige haardos zit een perfecte scheiding, zijn smetteloze pak is van Armani. In de binnenzak daarvan bevindt zich een portefuille vol credit-cards, waarmee hij de peperdure inrichting van zijn villa én zijn luxueuze BDSM-kelder betaald heeft. Bij de eerste kennismaking trakteert hij je op champagne achterin zijn Rolls die geruisloos door het landschap zoeft en...

HO maar weer! Je leest teveel Kasteelromannetjes!

Een echte Dom kan het op zijn pantoffels doen. Of op de achterbank van een Lelijke Eend. Of tussen de schappen van de supermarkt.

Ik ken er die hun hele huis op BDSM ingericht hebben en nooit een sub zullen krijgen. Ik ken er ook die van hun levensdagen geen zweep vastgehouden hebben - en er toch meerdere subs op na houden.

De Ideale Dom is alleen Ideaal voor jou: cass en ik hebben de nodige creeps ontmoet en toch pasten ook die uiteindelijk uitstekend bij de voor hén ideale sub, die op haar beurt weer voor haar Dom door het vuur zou gaan. Letterlijk.

En dan nog: De Ideale Dom bestaat niet. Ook onze relatie kende zijn ups en downs waarbij vooral de laatsten bijzonder heftig kunnen zijn. En ook ik maak nog wel de nodige fouten in het spel. Ik ben alleen wel uitgekookt genoeg om ze te maskeren :-)

Zoek geen perfectie maar iemand die jou een beetje begrijpt en jou wel wil helpen op je ontdekkingsreis. Al gaat dat met horten en stoten, who cares? Je/jullie komen er evengoed wel. Het maakt zelfs niet uit of je met een absolute beginner in zee gaat. Zo lang als jullie elkaar maar liggen is de basis in elk geval goed.


Terug naar de cursus
Laatste wijziging: 27-03-2010. ©Wandering Spirits