Over Slavinnentrainers, Mentoren en Cybermasters

Het internet is een geweldig medium (vind ik zelf) om contacten te leggen. Je kunt zo lang als je wilt anoniem blijven, onder de ene naam furore maken in een chatbox en bij 'n eventuele uitglijer terugkomen onder een andere naam - geen kip die het in de gaten heeft. Je kunt voor de tijd dat je achter je pjuter zit een totaal verschillende persoonlijkheid zijn dan degene die je in werkelijkheid bent. Om dan 't kreng toch maar weer uit te zetten en terug te keren naar het leven van alledag, zijnde wederom een avondje RTL-4 met een verveeld huissloofje naast je op de bank.

Maar in dat uurtje achter de computer ben JIJ ineens CyberMaster, of SlavinnenTrainer, of MeesterDarkness.

Dat je in werkelijkheid nog maar zelden sex hebt en nog nooit 'n karwats van dichtbij gezien hebt, dat hoeft het groepje dat op dat moment jouw aandacht heeft even niet te weten...

Alleen... de groentjes in BDSM geloven ook heilig in je, en je vergeet dat je verwachtingen wekt die je never nooit waar kan maken.

-/-

Zo, dat was de ene kant van het verhaal. Nu de andere:

Als beginnende sub voel je je als een onhandige kat op glad ijs. Je bent onzeker, zoekende, weet niet eens van jezelf wat je nog wilt. Plots stormen er allerlei kerels op je af die jou wel eens wegwijs in de wereld van BDSM willen maken. Ze zullen je alles leren, met name de regels die binnen BDSM gelden, en jou graag en zonder enige tegenprestatie een complete opleiding als sub geven.

Het liefst via mail of MSN...

Ik heb een aantal van die grappenmakers meegemaakt en mijn advies in deze luidt vrij simpel: Lozen! In de meeste gevallen zijn het fantasten die geen enkele ervaring met BDSM hebben - behalve via een chatbox dan, niet in hun relatie in elk geval. Ze vinden het een kick om van hun fantasie een real life ervaring te maken ook al is het maar via een meestal stiekem contact met een beginnend subje. Het gebeurt maar zelden dat er daadwerkelijk contact uit voortkomt en als dat wél gebeurt loopt het op een wederzijdse teleurstelling uit: CyberMaster hééft al vrouw en kinderen, SlavinnenTrainer heeft een vriendin die nergens van afweet. Het komt er uiteindelijk op neer dat hij maar weinig van al zijn mooie beloftes waar kan maken maar dat hij wel iets van Jou verwacht.

Dat je als man thuis tekort komt... daar kan ik me iets bij voorstellen. Dat je het dan buiten de deur zoekt... OK... Maar ga groentjes geen dingen beloven die je niet waar kan maken.

Subs opleiden? KOM nou? Tot wat? De Ideale Sub bestaat alleen voor haar Meester. Getweeën vormen ze elkaar, binnen hun relatie, tot wat ze van elkaar willen, met geven en nemen. Net zoals in elke andere relatie.

En de regels leren... Maak je die ook niet zelf, samen met de dominant waarmee jij het ruime sop kiest?

We hebben het hier over relaties waarin de emoties hoog spel spelen. En juist dáár speel je niet mee.

Doordenkertje...


Terug naar de cursus
Laatste wijziging: 27-03-2010. ©Wandering Spirits