jusarra

Mijn kijk op SM.

Ik heb dus een partner die niet veel van SM wil weten, maar hij doet af en toe zijn best.

Ik weet al sinds een jaar of 4, 5 dat ik veel intresse heb in alles wat met SM te maken heeft. Waarschijnlijk al langer maar ik weet het sinds die tijd. Ik heb wel altijd al een beetje met mijzelf gespeeld. Een klap op mijn billen als ik alleen was, mezelf de opdracht geven dat ik me niet mocht aankleden de hele dag. Zonder ondergoed in mijn kleding naar buiten moest.
Met mijn vorige partner kon ik er helemaal niet over praten, wilde ik zelf ook niet omdat ik mezelf toen nog als vreemd en raar beschouwde. Hij was de zachtste man die je je kan voorstellen op seksgebied, zelfs op zijn hondjes was al te ruw dus het idee dat ik hem ooit eens kon vragen om mij iets harder aan te pakken zat er echt niet in. Sex was toen iets als gedoe en niet voor ons. Als we toen 1 keer in de maand iets aan sex deden, dan mocht ik mijn handjes dichtknijpen. Maar goed dat is een heel ander verhaal.

Nu ik eindelijk voor mezelf en voor mijn partner heb toe kunnen geven dat ik dus aan SM denk en het graag wil meemaken, voel ik dat ik een stuk makkelijker met mezelf kan omgaan. Het vreemde gevoel en het angstige is weg. Nu alleen nog op zoek naar iemand die me erbij kan en wil helpen. Wie helpt een onervaren vrouw nou op weg in de wereld van SM heb ik een hele tijd gedacht.
En toen op internet gaan zoeken. Zoekpagina's afgestruind met alle denkbare vragen. Eindelijk bij wat bruikbare site's aan gekomen merk je dat je niet de enige bent. Niet de meest bizare in je denkwijze. Er zijn er zelfs meer die nog vreemder en bizarder denken dan ik.
Toen bij chats gekeken of er daar mensen zijn die je willen en kunnen helpen. Nou daar kom je binnen twee minuten van een koude kermis thuis. Allemaal vragen over de meest vreemde dingen en namen die je niet begrijpt. Maar goed je blijft er hangen omdat je nieuwsgierigheid het nu eenmaal wint van je verstand. En wat blijkt, het is goed dat je bent blijven hangen, het korreltje zand valt door de zeef en je bent dan toch op de plek waar je thuis hoort. Allemaal mensen die weten waar je het over hebt, die best bereid zijn om je een beetje in de goede richting te duwen. Mensen die je waarschuwen voor vreemde mensen, neppers, en erger. Mensen die je dingen uitleggen. Die de tijd voor je nemen. Die niet beginnen te lachen als je iets stoms vraagt. Zelfs mensen die je vragen om met hun mee te gaan als ze naar een winkel gaan om daar iets te kopen voor hun sub en je dan meteen even wegwijs maken. Dit ook gewoon op de chat zeggen dat ze je mee nemen en dat dus meerdere mensen weten waar je bent. Telefoon nummers geven van andere chatters om je gerust te stellen.
Ik ben er dus achter dat in die vreemde, rare wereld heel veel respect en vriendschap heerst. Een wereld waar de "normale mens" nog heel veel van kan leren.
Dit is momenteel mijn kijk op SM


jusarra, 35 jaarmain