gabriëlla

Wat betekent sm voor mij?


Het eerste wat er bij mij binnen schiet is genot. Ik geniet ervan. Waarvan?

Van het feit om overheerst te worden, je zou haast kunnen zeggen het bruut geweld, grof geweld, zinvol geweld .. ;). Geen gezeik, bek dicht en doen wat je moet doen. Een gerustelling om alles veilig uit handen te geven. De pijn, de klappen die daar bij komen kijken, maken het alleen maar aangenaam. Ik kick op pijn, pijn is fijn, zolang het maar geen zeer doet!!

Ik probeer een weg te vinden in de bdsm wereld. Het is nog vrij nieuw .. vanaf april of zo.

Ik ben er achter gekomen dat het braaf ja/nee meester zeggen, niet echt werkt, dat doet mij niets, 'het opkijken' naar een Meester, doe ik al helemaal niet.

Het is een ultiem spel met afzonderlijke regels die altijd anders geïnterpreteerd kunnen worden, iedereen zoekt zijn eigen weg. Niet altijd makkelijk, nope, zelfs verdomde moeilijk.


Het is tevens voor mij een verlengstuk van seks, het hoort bij elkaar .., het langzaam opbouwen, naar de climax ..om dan te gaan, .. in space and beyond .. (Maar ik heb het niet altijd nodig om seks te hebben, andersom vind ik eigenlijk toch wel dat het bij het spel, hoort, .. seks, .. dat vind ik dan)


gabriëlla

*noot van cassandra; ze schreef dit toen ik haar vorig jaar zomer vroeg naar haar kijk, de zomer van 2002 dus...main