Jazzoo

Hoe kijk ik nu tegen SM aan? En waar komt het vandaan?

Ja dat is voor mij ook wel eens de vraag. Ik ben zoals ik denk misschien wel een laatbloeier. Maar sinds een jaar of 3 actiever bezig met SM. Sta momenteel bij Chatplaza bekend als:
Jazzoo> m 49 switch... gedeeld delen, samen spelen*

Als ik eens een seksboekje kocht dan was dat altijd waarin de personen kinky gekleed waren. En als ik eens een video ging huren, zat er altijd wel een bij die meer spanning had dan de 'gewone' porno.
Mij boeide dat behoorlijk, mijn partner niet. Dus werd ik op een gegeven moment wel nieuwsgieriger en ging eens op zoek.

Ik gebruikte het www al langer voor andere zaken. Maar bij toeval (?) kwam ik op cu2day terecht. Heb toen ook een profiel gemaakt en met wat speurwerk kwam ik terecht bij cassandra en via haar profiel op de site van Frodo en Cassandra.

Nu moet ik even een stapje terug doen: 3 jaar geleden had ik mijn eerste SM ervaring. Een half jaar lang heb ik een SM relatie (buiten mijn huwelijk om) gehad en zonder uit te wijden, in deze relatie ben ik erachter gekomen dat in mij een switch schuilt. Door omstandigheden hebben we de relatie gekapt. En ik had voor meer dan een jaar genoeg van SM. Dus het ging weer kriebelen. Ik wilde me meer gaan verdiepen, en zo kwam ik via plaatjes, verhalen sites, cu2day terecht op jullie site.

Volgens mij heb ik een tijd lang elk woord gespeld. Een wereld ging open. Ik wilde de gevoelens ook weer in praktijk brengen. Maar hoe???
Uiteindelijk raakte ik aan het chatten. (Frodo, veel gehad aan je adviezen). Via de Dungeon heb ik ook een aantal RL sessies gehad, zowel als sub alsook als Dom. Maar ik wilde weer de ervaring als switch. Moeilijk iemand te vinden die de gelijke gevoelens heeft en dan ook nog vrouw is.

Heb hele leuke ervaringen opgedaan. Ook mensen achter de nicks van de Dungeon leren kennen. Veel leuke mensen ontmoet. Maar wat ik merkte dat ik teveel wilde. Momenteel ben ik me meer en meer aan het concentreren en dat lukt aardig. (Wellicht een ander verhaal later).

Maar je gaat je wel eens afvragen, waar komt dat gevoel vandaan. Zeker na het lezen van andere verhalen. Ik moet zeggen, ik ben er nog steeds niet achter. Misschien heeft het wel met m'n jeugd te maken, misschien ook niet. Ik heb van mijn 6e tot m'n 16e in een kindertehuis gezeten. Opgevoed door de nonnen. Streng maar achteraf gezien heb ik het daar ook prettig gehad. Op mijn 17e was ik een vrije vogel. Wars van regels. En ik deed alles wat verboden was. Ik spreek nu over 1969-1973. Verzet had ik in mijn vaandel. Niets had met sex, laat staan SM te maken. In die periode leerde ik sex als liefde ervaren. Alles kon, alles mocht. Flowerpower.

Vanaf 1974 was ik een beetje uitgeraasd. Leerde mijn huidige vrouw kennen. Ben daar dus nog steeds mee. En ook heel lekker. Maar geen SM gevoelens delen.

Ik sla een periode ff over. In de jaren negentig bezocht ik nogal wat kinky party's, de z.g Wasteland party's maar ook andere, Bijna altijd in Amsterdam. Hier kickte ik wel op merkte ik. Als ik er dan mee thuis kwam en er iets over vertelde, dan merkte ik dat de interesse niet wederzijds was. Op een gegeven moment houd je je mond erover. En probeert een scheiding te maken. Ik moet zeggen dat me dat redelijk goed lukt. Een mooi privé-leven en een andere wereld waar ik terecht kan met m'n SM gevoelens.

Ik zie de komende tijd wel hoe het loopt. Ik voel me lekker met de ontwikkelingen en de mensen die ik via het www leer kennen. Maar ik zal never m'n privé leven ondergeschikt maken aan mijn SM wereld. Daarom zoek ik ook alleen partners die daar begrip voor hebben en een aantal heb ik gevonden.

Misschien is het verhaal iets chaotisch, maar zo lijkt m'n leven soms ook wel. In ieder geval, ik voel me er lekker bij.

Cassandra en Frodo als jullie wat aan het verhaal hebben, mag je het op je site zetten. Cu jullie binnenkort weer, waarschijnlijk op de boat!


© 2002 Jazzoo, 49 jaarmain