Paultje

Op vrij jonge leeftijd (het zal rond mijn 15e geweest zijn) kwam ik al in contact met SM, ik wist toen al wel een beetje wat het was. Niet dat ik toen al lijfelijk SM ervaringen had opgedaan, maar ik was als puber nogal onderzoekend naar alles wat met sex te maken had. Natuurlijk ging ik op een dag de laden van de nachtkastjes van mijn ouders doorzoeken en daar vond ik een uitgave van "slave-girl" en de "massad". Ik moet er wel bij zeggen dat ik destijds die blaadjes weinig intressant vond, omdat er niet veel bloot in voorkwam, voornamelijk leer en lak kleding, bondagefoto's e.d. wat ik als puber nog niet echt geweldig vond.

Nu ben ik 31 jaar, ben sinds enige maanden behoorlijk geobsedeerd geraakt door SM, ik wil alles leren en ben nog gigantisch aan het twijfelen of mijn gevoelens sub of Dom zijn, voorlopig ga ik nog uit van sub, maar ik vind dat het allebei iets moois heeft, mijn zoektocht is nog lang niet afgerond...
Ik hoop dat ik nog steeds elke dag een hoop leer, maar met sites zoals WS moet dat wel lukken ;-)

Op het moment ben ik veel aan het lezen op de sites, ik vind de verhalen echt prachtig over het algemeen. Wel moet ik alles nog stiekem doen, ik ben getrouwd en vind het heel moeilijk om mijn vrouw hiermee te confronteren.


Groetjes Paultje, 31 jaarmain