Zoekster

Hoe omschrijf ik nou mijn kijk op SM? Dat is moeilijk te omschrijven, vooral omdat ik geen ervaring heb met SM. Alleen gedachtes en een soort spel met mezelf en mijn fantasieën.
Wat zou ik graag al die fantasieën werkelijkheid zien worden. Maar dat zit er (voorlopig) niet in. Mijn man schrok heftig van mijn verlangens ernaar. Dus voor nu blijft het bij fantaseren lezen, kijken en zelfbevrediging.
Maar hoe is nu mijn kijk op SM? Het is voor mij een uitlaatklep. In mijn fantasieën vind ik het heerlijk vernederd en gepijnigd te worden. Ik wil de underdog zijn. Ik wil graag mijn man (of andere mannen in mijn fantasie) dienen en totaal afhankelijk zijn van zijn wensen.
Zelfs nu ik dit zo opschrijf kan ik al geile gedachtes krijgen. Ik zie het zo voor me:

Achter de computer zit ik, naakt en vastgebonden. Alleen mijn armen zijn vrij. Ik moet een verhaal verzinnen en uitwerken. Wat mijn Meester dan terplekke uitvoert. Mits het genoeg aan zijn wensen voldoet. Zo niet, dan gaat Hij zijn gang. En dan houdt Hij geen rekening met mijn wensen. Terwijl ik dan typ, plaagt Hij me met een vibrator. Aan / uit / hard / zacht. Ik word al geheel gek. Als Hij dan vindt dat ik te lang bezig ben, bindt hij mijn borsten strak op en plaatst gemene klemmen op mijn tepels en kutje. Maar ik moet doorwerken, Hij wil mijn verhaal naspelen. Dus onhandig zittend ga ik verder........

Ja, mijn fantasie slaat al op hol. En zo gaat het dus regelmatig. Als ik op jullie site rondkijk en lees, betrek ik het op mezelf en stap ik de rol van de onderdanige. Ik doe zelf soms ook knijpers op mijn borsten en kutje, ik scheer me geheel kaal. Ik gedraag me als slaaf, maar dan alleen voor mijn fantasie-Meester.

Ik zou dolgraag hiermee verder gaan met mijn man. Hij als mijn Meester. Ik als zijn Slaaf en dan alles over me heen laten komen. Ik wil vastgebonden worden, ik wil pijn, ik wil vernedering, ik wil ...... ja ik wil echt Zijn slaaf zijn.
Maar voorlopig is dat alleen fantasie, wie weet wat de toekomst brengt.
Voorlopig fantaseer ik er op los en geniet van jullie verhalen en foto's.


Zoekster, 33 jaarmain