pareltje

Sm heeft in een hele korte rijd mijn hele leven op me kop gezet. Waarom? Omdat ik er daardoor achter gekomen ben dat mijn leven helemaal niet zo super was als ik dacht. Door de sm ben ik me eigen beslissingen gaan nemen en begonnen een eigen leven te leiden. Zonder me te laten beinvloeden. Zonder de sm was ik er (nog) niet achter gekomen dat er dingen in mijn leven ontbraken. En ik doel dan niet alleen op seksueel gebied. Dit heeft er echter ook voor gezorgd dat ik veel problemen heb gekregen.
Verder heeft sm inmiddels een belangrijke plaats in me leven. Ik ben nu ongeveer een half jaar achter me gevoelens. In dat halfjaar tijd heb ik veel nieuwe dingen geleerd en gezien en gedaan. Met al die dingen ben ik heel blij. Het 1 is beter gelopen dan het ander. en van de dingen die niet goed liepen heb ik alleen maar geleerd.
Al met al heeft sm me leven een stuk leuker en gezelliger gemaakt. Ik heb nu iets waar niemand maar dan ook niemand aan kan komen, iets wat niemand me kan afpakken. Iets wat helemaal van mezelf is en wat niemand kapot krijgt. En dat idee doet me goed, heel goed. Me zelfvertrouwen groeit er alleen maar door. En zelfs de dingen die minder gaan kunnen me zelfvertrouwen niet kapot maken.

pareltjemain