Dit apparaatje heet de Butterfly-massager en ik kocht 'm bij de Action voor drie-en-een-half pleurootje - inclusief reservebatterij. Het is een van de vele afslank-apparaatjes waarmee je op Tell-sell overspoeld wordt en het is de bedoeling dat je 'm op je BUIK zet. De slimmerds onder ons plaatsen het ding uiteraard een decimeter of wat lager. Het ding jaagt electrogolfjes door je heen en kent verschillende standen en programma's...
Voor nog minder dan een euro koop je deze sateprikkers. Een onder en een boven de tepel, wasknijper erop en klaar is je low-budget tepelklem.
Voor de liefhebbers van vacuum is deze injectiespuit een goedkoop alternatief. Kwestie van de kop er af snijden (en als je een lieve dom bent de randen even rondmaken), over de tepel of clit zetten en trekken maar. Bij de gewenste spanning zet je de zuiger met een knijper vast.
Ook de Kookwinkel werd door Frodo bezocht en daar vond ie deze professionele roerspaan: Gemaakt van hard plastic en bijna een halve meter lang is het een slagwapen die bij kundig gebruik ogenblikkelijk blauwe plekkken veroorzaakt.
Ja, klopt: Het is zo'n aandrukrol die je bij het behangen gebruikt. Volkomen onschuldig tot je er met stevig plakband punaises op bevestigt. Het is zo'n projectje dat al jaren in mijn knutselhoekje ligt en nooit afgemaakt wordt. Misschien omdat het zo simpel is: De uitdaging is dan een beetje weg... :-)
Dit massage-apparaat kent drie standen: Vibratie, warmte en een combinatie van beiden. Daarbij wordt het geleverd met vijf verschillende koppen die snel te verwisselen zijn. Tests in Frodo's Cavern (...) wezen uit dat het ding effectiever is dan de meeste vibs die je aan het lichtnet hangt. De prijs: zeven euri negen-en-negentig. Maar dan moet je wel op de advertenties van de Action letten. Die hebben dat ding eens per jaar in de aanbieding.

(Hoe vinden jullie m'n vloerbedekking trouwens?)
Dit is een van de koppen die bij bovenstaand apparaat geleverd word. Een borstel om de hoofdhuid mee te masseren. Op een kale doosch werkt ie overigens beter.
Nog een van die vijf koppen. Ik zet ze niet allemaal neer maar ik vond deze toch wel een speciale vermelding waard. Stevig aangedrukt vormt ie namelijk een vacuum en door het apparaat op en neer te bewegen krijgt je slachtoffer het gevoel alsof haar kut binnenstebuiten gekeerd wordt...
Deze visten we uit de schappen van Blokker. Het is de bedoeling dat je hiermee je lingerie te drogen hangt. Nou ben ik daar persoonlijk helemaal geen liefhebber van maar als je die knijpers op strategische plaatsen aanbrengt kun je er best wel leuke dingen mee doen. Zeker met die grote haak er aan.
Dit tweetal zit al jaren in een van mijn koffers. Vandaar dat ik eigenlijk nooit op het idee gekomen was om ze hier neer te zetten. Het zijn uitgebalanceerde werpmessen. Nauwelijks scherp maar uitstekend geschikt voor knife-play en andere dreigende handelingen.
Dit is de eenpersoons cel in Frodo's Cavern - mijn huidige woning. Bovenin staat het servies en onderin past precies 'n sub, veilig weggeborgen achter deuren die met een stevige ijzeren grendel afgesloten worden. Er is er maar eentje van (en die staat dus bij mij thuis) maar er zijn wel vergelijkbare exemplaren op de markt - kwestie van goed zoeken. Reken echter wel op een prijskaartje van tussen de 600 en 1000 euri...
Pagina 1
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4