001

Een lang weekend.

Hij stuurde me donderdag al een mailtje met het programma voor de komende dagen. Tegen zijn gewoonte in de grove lijnen. Normaal mag ik nooit weten wat me te wachten staat. Hij vindt het veel leuker om me in spanning te laten namelijk. Uiteraard was het programma ook niet tot in detail, maar het was wel duidelijk wat me te wachten stond.

Het was de bedoeling dat ik klokslag 9 uur klaar stond, volledig tot zijn beschikking. Dat betekent outfitje aan en alle spullen netjes gesorteerd. Mijn outfitje bestaat uit enkel- en polsboeien met daartussen kettingen en een halsband met ketting eraan. Meestal draag ik ook een blinddoek.
Omdat het eigenlijk voor het eerst was, dat ik van te voren wist wat er komen zou, was ik dubbel zenuwachtig. Ook omdat hij specifieke foto's wilde hebben van me en aan de hand daarvan zou bepalen of hij tevreden was over de avond. Ik zat te treuzelen achter mijn computer en bleef langer in de chat hangen dan gewoonlijk. Ik was niet echt aan het uitstellen, ik wist toch wel dat het komen zou. In zulke gevallen vind ik het gewoon erg moeilijk om zelf het initiatief te nemen en de spullen te pakken. Om alles klaar te leggen en klaar te gaan staan en vervolgens af te wachten tot hij maar tijd voor me heeft. Dat afwachten maakt me erg onzeker...

Toen ik uiteindelijk alles klaar had liggen en klaarstond met ook mijn blinddoek om, kwam hij achter me staan een kneep me gemeen in mijn borsten. Ik ademde scherp in, zo gespannen als ik was. Het ergste is dat hij me vervolgens terecht wijst, dat ik dik een uur te laat ben en dat dat dubbel straf betekend...
Eerst maar een opwarmrondje. Hij zet me met mijn armen boven mijn hoofd vast aan de deur (koord over de deur heen en aan de andere kant klem met een balkje) en begint mijn billen op te warmen met (ik geloof) een zweep. Afwisselend gebruikt hij een houten lat, een plak en om af te sluiten een streelzweepje. Vooral dat streelzweepje is momenteel favoriet bij mij. Hij zwiept akelig gemeen en maakt dat mijn rug en billen volledig in de fik staan. Maar toch vind ik hem geweldig en mijn lijf vraagt onbewust om meer.
Als hij mijn rug rood genoeg vind, moet ik me omdraaien en krijgt mijn voorkant nog even een kleine herhaling. Het ergste is het als ie op mijn kutje mept, dat doet wel zo ontzettend veel pijn. Vaak gebruikt hij daar een kleine plak voor of een zweep, net zolang tot de tranen in mijn ogen staan.
Gelukkig was dit alleen maar opwarmen, dus het duurt niet lang... Hoewel het ergste nog moet komen!

Daarna wil hij me op mijn rug op de salontafel. Benen wijd, billen op de rand en nee, mijn handen hoeven dit keer niet vast. Ik ben verbaasd omdat dit meestal wel moet. Maar niets is zo veranderlijk als mijn Meester, die houdt niet van regelmaat en voorspelbaarheid. Nee, dit keer mag ik mezelf bijlichten met kaarsen. Nog steeds heb ik mijn blinddoek om, dus ik weet niet echt wat nu de bedoeling is. Maar hij zegt het me al, hij wil 'romantisch' neuken bij kaarslicht. Fijn!. Ik mag de (brandende!) kaarsen op hun kant vasthouden, precies druppelend boven mijn borsten. Ondertussen neemt hij me nogal ruw totdat hij klaargekomen is. Uiteraard heb ik tegen die tijd flink wat druppels op mijn borsten, tepels en buik. Daarna wil ie me staand hebben, zodat hij het zaad uit me ziet druppelen, als een echte slet.

In de woonkamer hangt aan het plafond een oude olielamp. Als je die weg haalt, zit daar een flinke haak die ook uitstekend voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Salontafel aan de kant, bank en stoelen opzij en je hebt een prima speelruimte...
Hij hangt een ketting aan de haak en zet mij eronder met mijn armen omhoog, stevig vastgezet, zodat ik niets meer kan. Hij houdt ervan om me weerloos te hebben, zodat ik geen kant op kan. Weerloos en beschikbaar. Op mijn schaamlippen zet hij 6 knijpers die met een touwtje verbonden zijn, zodat hij ze aan mijn benen kan strikken en waardoor mijn kutje flink open gaat staan. Dit vind ik dus echt vreselijk! Benen wijd, kutje pijnlijk wijd open en ondertussen voel ik de bende langs mijn dijen druppelen.
Als de belangrijkste foto's gemaakt zijn, krijg ik eindelijk mijn beloning en duwt ie nogal hardhandig een vibrator bij me naar binnen. Meteen op volle snelheid zodat ik niet weet waar ik het zoeken moet. Ik was toch al zo gespannen van te voren. Nu kan ik bijna niet normaal op mijn benen blijven staan, nog steeds met mijn handen boven mijn hoofd, voel ik mijn knieen knikken.
Als het orgasme vervolgens door me heen raast, ben ik volkomen van de wereld. In subspace zweef ik verder...

cass ©

* van de laatste foto's heb ik helemaal niets meer gemerkt...