007

De avond

Ik wilde meer. Dat kan ik krijgen. Hij vroeg om een weekendje 24/7 maar dat trek ik niet. Dan loop ik veel te gespannen rond met de vraag wanneer ik op mijn lazer krijg. Nee, ik stelde zelf voor om de avond in stukken de verdelen, met een break ertussen.

's Middags had ie me al even gemeen te pakken en de geilheid giert nog steeds door mijn lijf. Met spanning wacht ik het moment af dat ik een seintje krijg om de spullen naar beneden te halen en me klaar te maken. Ik was even vergeten dat de eerste ronde boven zou zijn en om negen uur roept hij me bij zich. Alles wat zweep heet, moet ik klaarleggen naast het bed. Outfitje aan en blinddoek om en zelf klaarliggen op het bed. Ik kreeg precies een kwartier.

Snel naar boven, gordijnen sluiten, dekbed en kussens van het bed en de spullen klaarzetten. Outfitje opzij en eerst alle zwepen bij elkaar. Ik sta even te twijfelen als ik het rietje in mijn handen heb en besluit hem er toch bij te leggen, ik weet het niet zeker. Ook met de plakken sta ik te twijfelen, ik noem dit ook geen zweep, maar ik weet het ook niet zeker. Het gekke is, dat ik in deze situaties al niet meer echt helder kan denken. Knop is al om en als sub HOEF ik niet na te denken, laat het me allemaal gewoon gebeuren. Moeilijk als je je dan toch moet concentreren, dat lukt niet altijd even makkelijk.

Vluchtig kijk ik op de klok en zie dat er al bijna 10 minuten voorbij zijn. Snel trek ik mijn outfitje aan en ga netjes op het bed liggen. Benen goed wijd en handen in mijn nek. Klaar voor mijn Meester.

Ik hoor beneden de deur en lig me af te vragen of ik niets vergeten ben van de zwepen. Schrik als hij opeens naast me staat en mijn handen vastzet boven mijn hoofd.
Shit! Toch dat rietje fout. Hij laat hem me voelen en vraagt me of ik hem goed zal onthouden. Het verschil tussen zwepen en een rietje. Venijnig roffelt hij op mijn billen en later geeft hij me er ook een paar flinke tikken mee. Mijn billen gloeien en ik roep boos dat ik het nu wel weet. Met een gemene tik krijg ik te horen dat ik me niet zo moet aanstellen. Ik vraag me af of hij beseft hoe hard hij slaat... Als ik onder spanning sta, ben ik vaak overgevoelig en reageer ik veel feller op pijn dan anders. Ik vraag me af of ik nu werkelijk zo gespannen ben of dat hij gewoon echt veel harder slaat.

(IK sloeg harder! F.)

Na het lesje over de rietje laat hij me alle zwepen voelen. Op de manier waarop hij ze normaal gebruikt, maar hij laat ook voelen wat er nog meer mee mogelijk is. Bij iedere zweep neemt hij eerst mijn rug en billen onder handen. Dan moet ik me omdraaien en slaat hij me op mijn borsten, buik en kut.
Vooral mijn billen en borsten moeten het ontgelden, ik lig me regelmatig te verbijten in de matras. Met de kleinste plak streelt hij me eerst over mijn buik en borsten, als ik merk dat hij daarna op mijn kut wilt slaan, raak ik in paniek. Ik ben zo bang voor slaag daar. Hij heeft me een aantal keer erg hard geslagen op mijn kutje en dat staat me nog erg vers in mijn geheugen...
Gelukkig beloofd ie me niet al te hard te slaan en doet hij dat ook. Het blijft hard voor mijn gevoel, maar ik weet dat hij nog veel harder kan slaan.
Opluchting.

Daarna komt hij met een rijzweepje en tikt een paar keer heel gemeen tegen mijn borsten, van boven, van opzij en tot slot op iedere borst een hele harde tik. Tranen prikken achter mijn ogen en ik probeer me niet te laten kennen als hij opnieuw onverwachts toe slaat. Een harde tik als afsluiter op mijn kut. Dus toch! Ik vervloek hem hardgrondig en hoor hem zachtjes grinniken. "Je wilde harder kleintje, dan zal je het krijgen ook..."
Ik vraag me af waar ik aan begonnen ben en hoop dat het nu klaar is...
Maar ik heb niet opgelet. We zijn er nog niet en hebben er nog twee te gaan. Ik mag me opnieuw omdraaien en lig nu op mijn buik. Een diepe zucht, want mijn voorkantje doet nu wel erg veel pijn...
Hij legt de laatste 2 zwepen op mijn rug en ik mag kiezen welke ik wil. Daarna is het klaar. Ik ben erg afwezig en probeer te voelen wat er op mijn rug zit, maar kan niet kiezen. Hij zegt me streng dat ik NU moet kiezen, anders krijg ik ze beiden tegelijk. "Beiden" fluister ik zachtjes en ik geloof dat ik het nog echt graag wil ook.

Hij gaat schrijlings op mijn rug zitten en slaat me beurtelings met allebei de zwepen. Flink hard, omdat ik niet gekozen heb en omdat ik meer wilde. Hij pepert me het nog eens goed in en laat me voelen waar ik om gevraagd heb.
Toch voel ik dat ik onbewust mijn billen omhoog probeer te duwen, mijn lichaam vraagt om nog meer. Kort daarna vindt hij dat het nu wel welletjes is en maakt mijn polsen los. Mijn rug en billen gloeien en als hij er zachtjes over streelt, voel ik opnieuw de tranen prikken achter mijn ogen. Langzaam drijf ik weg naar subspace...

cass ©