009

Straf

Als we 's middags aan het winkelen zijn, hebben we maar weinig tijd. Alle parkeergarages vol en op de weinige parkeerplaatsen die er zijn, mag je maar een uur staan. Alles moet dus snel en dat lukt niet altijd. Het weer is slecht, erg veel mensen in de stad, gewoon barstens druk eigenlijk.
Als we na dik een uur eindelijk op de terugweg zijn naar de auto, denk ik de weg wel te weten. Niet slim natuurlijk, als je bedenkt dat ik zelfs in mijn eigen dorp de weg nog kwijt kan raken. Dus Frodo kijkt me nogal cynisch aan als ik hem een bepaalde kant op stuur, ervan overtuigd dat daar toch echt de auto staat. Als de auto daar niet blijkt te staan, krijg ik enorm op mijn lazer wanneer we thuis komen, beloofd hij me ter plekke. En ik lach vol overtuiging dat ik het zeker weet.
Dom, dom, dom! Of zoals Frodo zou zeggen: blond, blond, blond!
Niet lang daarna, kijk ik vertwijfeld rond langs de grachten en weet niet eens meer waar we nou precies zitten. "Waar staat nou die Waag?" vraag ik hem wanhopig en denk aan wat me thuis te wachten staat. "Nog steeds op zijn plek hoor" en vervolgens, "Nou kom maar mee dan, je weet wat er tegen over staat" En schoorvoetend volg ik hem een totaal andere kant op. Ik wordt steeds stiller naarmate we verder lopen, moet tot mijn schaamte bekennen dat we wel heel erg fout zaten.
Als we tot overmaat van ramp bijna een uur te laat bij de auto komen, blijkt er ook nog een parkeerbon achter de ruitenwisser te zitten. Oei! Die ga ik flink voor mijn kiezen krijgen straks...

Thuis probeer ik tijd te rekken door boodschappen op te ruimen, was weg te werken, kortom, door heel druk bezig te zijn. Maar Frodo stuurt me naar boven en volgt twee tellen later met in zijn ene hand een stel handboeien (die ik vervloek) en in zijn andere hand mijn prik-bh. Eerst moet ik over de knie en slaat hij mijn billen tot ze gloeiend rood zien. Dan moet ik hem pijpen en dat is iets waar ik een hekel aan heb. Op mijn knieen zit ik voor hem en hij duwt zijn pik diep in mijn mond. Ik moet oppassen dat ik niet kokhals als ik hem tegen mijn huig voel duwen. Als snel krijg ik ook last van kramp in mijn kaken en voel me hoogst ongelukkig omdat ik weet dat er nog meer volgt.
Opeens trekt ie me omhoog en pakt hij mijn prikbh van het bed. "Omdoen" klinkt het bars en ik plaats ze voorzichtig en zorgvuldig op mijn borsten. Zodanig dat mijn tepels door de kleine openingen steken en de prikkers niet al te pijnlijk zijn. Voor zover mogelijk dan... Frodo trekt vervolgens de bh op mijn rug goed strak aan en ik begin te piepen dat mijn borsten zeer doen. Maar dat wordt nog veel erger belooft hij me met een valse grijns.
Dan wil hij me voorover op het bed op handen en knieen en hij gaat achter me zitten. Steekt twee vingers in me en vingert me ruw. Daarna steekt hij snel zijn stijve lul bij me naar binnen en pakt me bij mijn heupen om me stevig te neuken. Ik voel zijn nagels in mijn zij en ik kreun dat hij me pijn doet. Mijn borsten doen ook al zo'n pijn nu ze zo naar beneden hangen. Ze worden daardoor extra in de prikkers gedrukt.

Maar dan is hij mijn gezeur zat en zegt me op mijn buik te gaan liggen. Kont evengoed flink omhoog, maar hij wil mijn handen op mijn rug. Daardoor moet ik dus op mijn borsten EN op de prikkers gaan liggen met mijn hele gewicht. Dit doet onwijs veel pijn! Heel voorzichtig leg ik mijn handen op mijn rug, maar voor ik het weet zit ik dus kompleet vast. Hij heeft de stalen handboeien om mijn polsen geklikt en ik balanceer nu dus op mijn eigen bovenlijf.
Ik kreun hoeveel pijn het me doet, maar als hij me opnieuw stevig begint te neuken, voel ik zelf ook wel hoe nat ik inmiddels ben. Hij neukt me hardhandig en ruw. Ik duw mijn gezicht in het bed om het niet uit te gillen van de pijn in mijn borsten, maar toch is het lekker. Diep ramt hij zijn pik in me tot hij steunend klaar komt.

Wat ben ik blij als ik daarna de prikbh weer af kan doen en ik mopper hardgrondig over de puntjes die diep blauw te zien zijn in mijn borsten. Ook op mijn polsen staat diepe rode randen van de handboeien.
Ik mopper, maar als ik heel eerlijk ben, heb ik er zelf ook enorm van genoten. De grijns op mijn gezicht verraad mijn gevoelens...

cass ©