015

En het WAS leuk :-)

Als ik beneden kom van de kinderen naar bed brengen (ze waren laat vanavond), moet ik me meteen klaar maken. Snel doe ik de gordijnen dicht en maak me klaar. Koffers open, zwepen bij elkaar, mijn outfitje aan en in de houding.

Onverwachts slaat hij me op mijn billen. "Even kijken of je niet staat te slapen," zegt ie als reactie op mijn kreet. En meteen voel ik een zweep op mijn billen en rug neerkomen. Ook mijn borsten, buik en kutje neemt ie mee en binnen een paar tellen heb ik het bloedheet. Het is nog warm in huis van het hete weer en als hij me meteen flink opwarmt, breekt het zweet me uit.

Volgens duwt hij me tegen de deur en zet me met mijn armen boven mijn hoofd vast. Hoog, erg hoog zitten mijn polsen en ik moet op mijn tenen staan om niet helemaal in mijn boeien te hangen.
Ik kan nu echt geen kant meer op en hij neemt opnieuw mijn rug onderhanden met een zweep. Hij wisselt mijn favoriete zwepen af, vooral de rijzweep en het streelzweepje komen vaak aan bod. Regelmatig moet ik me omdraaien en ik begin het steeds erger te vinden. Ik kan nauwelijks op mijn benen staan, zo hoog als mijn polsen vast zitten.
Als hij dan ook nog voor de derde of vierde keer moppert dat ik mijn benen niet genoeg spreid, is het me teveel en barst ik in tranen uit. Mijn polsen doen al zo zeer van die boeien en ik KAN helemaal niet mijn benen spreiden, ik moet zelfs op mijn tenen staan! Door de ongemakkelijke houding en de spanningen wordt het me nu even te veel en hij slaat zijn armen om me heen. Dikke tranen rollen nu over mijn wangen en met gierende uithalen sta ik te brullen.
Hij maakt mijn polsen los en ik mag even, heel even, tot rust komen. Even kalm worden. Hij is nog lang niet klaar met me namelijk...

Ondanks wat hij me beloofd had, hoef ik op dat moment niet zo erg meer. Voel me boos en verdrietig. Door het onbegrip van hem. Zo voel ik dat tenminste op dit moment. Ik kon mijn benen gewoon niet wijd uit elkaar zetten, probeerde het steeds, wilde niet lukken. En dan zijn boosheid, terwijl ik zo mijn best deed. Verontwaardigd en verdrietig voel ik me. Terwijl juist dit een essentieel punt is in het SM-spel. Onmogelijke dingen moeten doen en dan vervolgens nog op je lazer krijgen ook. Ik weet het! Maar als je er midden in zit, is oneerlijkheid soms nog erger dan het werkelijk is...

Als ik weer een beetje op verhaal ben, zwarte ogen heb van alle uitgelopen mascara :-) en ook weer gevoel heb in mijn polsen, zet hij me opnieuw vast tegen de deur. Iets minder gestrekt dan daarnet, maar evengoed flink vast. Dan plaats hij een paar gemene klemmen op mijn tepels en pakt het trileitje erbij. Als hij die tussen mijn schaamlippen duwt en meteen op volle snelheid aanzet, duurt het niet echt lang of ik kom heftig klaar.
Hijgend sta ik te puffen en hoop dat het nu voorbij is. Wat me eerder op de avond beloofd was, ben ik allang vergeten, maar er staat me nog meer te wachten.
Hij laat het eitje zitten waar het zit en loopt weg. Ik mag zo blijven staan, hij gaat een pilsje drinken en een peuk opsteken.
Toch houd ik dit niet lang vol en mag ik ook even los. Blij zak ik op de grond en wacht geduldig tot mijn Meester klaar is.

-/-

10 Minuten later sta ik opnieuw met mijn polsen omhoog tegen de deur en zet hij het trileitje weer op volle snelheid. Mijn klitje is nog behoorlijk gevoelig, dus ik sta al snel te draaien om meer. Toch duurt het dit keer allemaal een stuk langer en gaat het iets minder makkelijk.
Hij pakt de opblaasbare dildo erbij en duwt hem in mijn drijfnatte kutje. Vervolgens pompt hij hem zodanig op dat ik begin te piepen van de pijn. Hoewel die pijn snel wegebt en ik er alleen maar geiler van wordt, wordt mijn kutje overgevoelig.
Ik heb nog steeds mijn blinddoek om, dus ik zie verder niet wat hij doet of wat er gebeurd en ik schrik me lam als hij opeens kaarsvet op mijn borsten laat druppelen. Door de klemmen van daarstraks zijn mijn tepels supergevoelig en ik sta te kreunen van pijn als hij juist precies op de puntjes het hete kaarsvet laat druppelen. Omdat ik uiteraard niet stil kan blijven staan, zit in no time mijn hele buik en borsten en ook de vloer onder het kaarsvet.
Dan vind hij het genoeg en gaat op de grond zitten. Trekt de dildo uit mijn kutje en duwt zijn hand naar binnen. Met zijn andere hand het eitje op de juiste plaats en ik kom opnieuw klaar.

Tranen. Opnieuw de spanning eruit. Maar nu voel ik me goed. De grote grijns op mijn gezicht verraadt mijn gevoelens en ik besef het nauwelijk dat hij me los maakt. Intens voldaan zak ik langs de deur naar beneden op de grond en zweef mijlenver weg naar subspace...

cass