024

Kietelen

We hadden afgesproken met DM en cinderella om bij ze langs te gaan en te blijven eten. Gezellig, het was al erg lang geleden dat we ze eens rustig gesproken hadden en na mijn geintje met cinderella twee weken geleden, wilden de mannen ook onderling bijpraten.

Al de hele week had ik cinderella lopen sarren over de komende zaterdag, maar uiteindelijk spanden we toch samen en hadden besloten om ons (voornamelijk cinderella dus) te gedragen. Voornamelijk cinderella, omdat zij altijd haar Meester loopt uit te dagen. Ik hou daar niet zo van en heb ook geen zin om me steeds als een klein kind te gedragen. Als DM cinderella op haar lazer geeft, heeft ze het altijd verdiend. Wij (maar vooral Frodo) hoeven geen reden te hebben voor een aframmeling. Dat doet hij gewoon als hij daar zin in heeft of als een van beiden er aan toe is, het nodig heeft...

Vooral cinderella heeft er een handje van om uit te dagen en ik had eerlijk gezegd niet veel zin in een uitgebreide sessie. Maar dat zat er wel aan te komen. Het komt er eerdaags gewoon van, dat ik cinderella flink op haar lazer ga geven. Soms vind ik het namelijk erg leuk om haar te grazen te nemen en zij lokt het alleen maar uit...

Zo ook zaterdag.

We hadden voor de zekerheid de koffers en spullen mee genomen, maar gelukkig zijn die in de auto blijven liggen. Na het eten maakte cinderella het zo bont, dat DM besloot dat ze een rijzweepje bij haar moest houden. Netjes bij haar in de buurt.
In de loop van de avond zaten cinderella en ik op de grond aan de voeten van onze Meesters en had DM lekker wat Franse kaas met stokbrood neergezet. Cinderella had al flink op haar lazer gehad in de slaapkamer (Frodo vond het jammer dat we er geen getuige van mochten zijn...) Cinderella had namelijk stiekem van de kaas lopen snoepen, ook nadat wij allebei al een waarschuwing van DM hadden gekregen. Nu zat ze mij te prikkelen met het zweepje wat naast haar op de grond lag.

Ik heb het zweepje afgepakt en haar een paar tikken verkocht. Uiteraard werkte ze tegen en toen pakte DM haar armen vast boven haar hoofd. Ze moest maar even netjes zo blijven zitten (hihihi) en daar maakte ik uiteraard misbruik van.
Ik begon met het zweepje onder haar oksel te kriebelen en te kietelen en toen ze daar niet voldoende op reageerde, ging ik met mijn vinger verder. Ze draaide en trok steeds haar armen omlaag, ondertussen giechelend dat ze het niet leuk vond. Tot DM het helemaal zat was en haar in de boeien sloeg, met haar polsboeien om hield hij haar handen achter haar hoofd en moest ze netjes stil blijven zitten.
Onmogelijk natuurlijk als je gekieteld wordt en als dat dus absoluut niet stopt!

Ik had haar gezegd dat ze maar op 1 manier verlost was van me en dat was door 'genade' te zeggen. Maar ik weet ook hoe moeilijk ze dat vindt en dus was het een strijd tegen zichzelf. Ze had er volledig de hand in om de marteling op te laten houden, maar de weigerde het te zeggen. Een paar keer heb ik het gezegd "je weet wat je zeggen moet, liefje" maar dat kwam er een kreunend "over mijn lijk" en dus ging ik vrolijk door met kietelen.
Zelf had ik het nooit zo lang volgehouden, ik heb een erg zwakke blaas. Ik had na 5 minuten al de hele boel onder gepist en ook nu moest ik van het lachen af en toe in spurt naar de wc. DM was zo geweldig om cinderella in toom te houden, ook voor het behoud van zijn tapijt uiteraard...

Ik denk dat ik uiteindelijk dik een uur aan het kietelen ben geweest voor ze om genade riep. Het werd haar toen echt te veel. Ze vond het toch al niet leuk, maar de reflex van het kietelen maakt dat je lachen moet. Cinderella heeft die avond de grootste lol van ons allemaal gehad, ze heeft geschaterd van het lachen!!!

Toch jammer dat het verder niet doorzette en eigenlijk een beetje bleef sluimeren. Als DM in het begin van de avond cinderella op haar lazer had gegeven waar wij bij waren, denk ik dat het sfeertje er wel geweest was.
Over 2 weken gaan we met z'n 4en naar de Slavinnenmiddag in Club Doma in Den Haag en daarna komen ze bij ons eten. Dan hebben we de actie zelf in de hand en dat begint vermoedelijk met een 'dinner-in-stijl'. Eens kijken hoe snel het sfeertje dan aanwezig is :-)

kus cass