027

Blaren

Omdat de kids deze week een hele week uit logeren zouden zijn, hadden wij besloten dat we weer eens naar de Zwarte Markt in Beverwijk zouden gaan. Frodo wilde me dit keer 'in stijl', netjes een kort rokje aan, uiteraard geen ondergoed en mijn hangertje om met mini-handboeitjes. Als ik op die manier over straat moet, voel ik me hoogst ongemakkelijk. En juist daarom zag hij het wel zitten. Ook omdat we's middags hadden afgesproken met Black Desire.

Ik ben zelf een ijdeltuit en onder een kort rokje staat het niet als je een paar makkelijke schoenen aantrekt. Dus mijn zwarte pumps maar aan, met hoge hak. Nu ben ik toch al niet zo'n hakkenloper en lange afstanden zijn al snel teveel. Tot overmaat van ramp regende het ook nog eens de hele dag. Dus toen wij rond half 11 naar de ingang liepen, kwamen we daar al behoorlijk nat aan. Ik heb luid lopen mopperen, maar al met al ging het toch wel redelijk...

Hoewel het steeds harder ging regenen, liepen we enthousiast van hal naar hal. Langzaam maar zeker steeds langzamer lopen, mijn voeten begonnen toch wel zeer te doen. Ook voelde ik me niet op mijn gemak. Veel mannen die me toch wel veelbetekenend aankeken. Daarnaast een dikke dame tussen al die Oosterse figuren, net zoiets als de kat op het spek binden. Dik en blond vinden ze geweldig... als ze dan ook nog eens op hoge hakken in een kort rokje loopt én een sprekend hangertje om haar nek heeft... Grrrrrrrrrrrrrrr.

Blij als ik was, toen we eindelijk ergens gingen zitten en wat gingen eten. Schoenen uit! Maar na een half uurtje is het probleem alleen maar groter, zie dan je schoenen maar weer aan te krijgen en er ook nog knap op te lopen!
Op dat moment eigenlijk meteen terug naar de auto gegaan. Regenen deed het nog steeds en het water leek wel steeds harder uit de lucht naar beneden te komen. Dus die pijnlijke schoenen waren ook nog eens doorweekt. Toch ruim 2 uur gelopen op die dingen en ik was blij toen we eindelijk bij de auto aankwamen! Helemaal doorweekt, mijn haren in slierten rond mijn gezicht, make-up uitgelopen. Ik voelde me vreselijk!

Onderweg naar Amsterdam. Meteen Black Desire gebeld dat we eraan kwamen en tussen 1 uur en half 2 bij haar zouden zijn. Oh ja, of ze een handdoek en een föhn klaar wilde leggen (zucht). Ik hoopte van harte dat zij voor mij misschien ook wel een paar andere schoenen zou hebben. We hadden namelijk met haar en JJ afgesproken om naar het Martel Museum te gaan.

-/-

Heerlijk om Black Desire weer te zien. Fijn om weer 'echt' bij te praten in plaats van via email of icq. We zouden elkaar veel vaker moeten zien!
Mijn haren gedroogd en hemel, wat ben ik blij dat ze dezelfde maat blijkt te hebben en OOK nog een paar knappe schoenen voor me. Meteen aan getrokken en zij had contact met JJ via icq dat we elkaar om half 3 zouden treffen in de binnenstad. Snel nog ff mijn make-up bijwerken en huppekee, op stap naar de tram!
Helaas bleken haar schoenen ook niet geweldig, opnieuw schoenen met een (hoge!) hak en mijn voeten waren al behoorlijk geteisterd door het natte weer.

Tot overmaat van ramp bleek dat martelmuseum ook nog een aan het andere eind van de straat te zijn dan waar wij dachten, dus ook dat was een flink stuk lopen. Overbodig om te zeggen dat ik op een bepaald moment echt niet meer kon! Dus schoenen uit en op blote voeten verder... Dit tot groot vermaak van Frodo, ik was nu wel helemaal op mijn plek :-(
Maar die lieve Black Desire stelde voor om (opnieuw) van schoenen te ruilen. Toch maar haar makkelijke stappers aan en zij verder op haar hoge hakken. Ik voelde me belachelijk met die stappers onder mijn rokje, maar dat kon me niet veel meer schelen. Ik had werkelijk geen voeten meer over...

Het martelmuseum was heel erg leuk! JJ en Frodo hebben zich als Dominanten uiteraard zeer vermaakt en Black Desire en ik hadden elkaar... Jammer dat we ons fototoestel vergeten waren mee te nemen. Hadden vast nog wat leuke plaatjes kunnen worden. Hoewel Black Desire en ik wel erg blij waren dat de diverse voorwerpen niet voor gebruik waren, alleen kijken! (en fantaseren, hihi)

Na het museum is JJ afgehaakt (waarom eigenlijk JJ?) en zijn wij met z'n drietjes door gegaan naar onze favoriete sexshop in de Warmoestraat. Lekker rondneuzen daar en genieten van het vele speelgoed dat daar te koop is. Ook nog even langs Mr. B, hoewel dat een gayshop is, zijn de zwepen en ander slagmateriaal het zelfde, dus ook leuk om even te neuzen.

Dan is het tijd om wat te gaan drinken. Pfff, wat ben ik blij dat we even kunnen zitten! Als ik had geweten wat er in die kroeg zou gebeuren, was ik waarschijnlijk nooit naar binnen gegaan ;-)

cass