043

Open...

Als ik beneden kom, zie ik dat alles al klaar en uitgestald ligt. Gelukkig ben ik al schaars gekleed, ik kwam net uit bad namelijk, en mijn dunne flodderhemdje is zo uit getrokken. Onder zijn strenge blik trek ik meteen mijn outfitje aan en ik let op dat ik niet te lang sta te treuzelen. Hij was toch al niet tevreden, ik heb veel te lang in bad gezeten. Beetje uitstel van executie moet je maar denken en dat stelt Frodo uiteraard niet op prijs.

Als ik even later netjes in de houding sta, krijg ik er meteen van langs met de leren karwats. Een regelrechte straf dus, omdat die erg gemeen aankomt, de leren strengen zijn hard en stug. Hij slaat me tot hij me bijna in tranen heeft. Wat vlot is, omdat ik weinig kan hebben van deze karwats. Maar toegeven wil ik niet, dus Frodo bepaald gelukkig dat het voorlopig wel even genoeg is. Streng vraagt hij me of ik de volgende keer vlotter zal zijn en ik struikel over mijn woorden als ik dat bevestig, 'Ja Meester, nee Meester' Met hoogrode wangen kijk ik beschaamd naar hem op, zachtjes piep ik er een 'sorry Meester' achteraan, maar hij bromt nors 'te laat...' Ik weet dat ik fout zat, ik heb het toegegeven en dat hij niet akkoord gaat, is heel erg voor me, ik voel me vernederd.

Maar hij is nog niet met me klaar en zet me aan de kant. 'Hier wacht je maar tot ik tijd voor je heb!' en ik hoor hem weglopen. Door die akelige blinddoek zie ik geen moer en met mijn handen in mijn nek sta ik een poosje te wachten. Frodo is erg stil en ik kan hem niet horen. Daar word ik onrustig van, de spanning stijgt en ik kan maar moeilijk stil blijven staan. Opeens twee handen die hard en venijnig knijpen in mijn tieten, 'STIL staan!' klinkt het resoluut en ik schrik behoorlijk. Ik sta te trillen op mijn benen en kan even geen woord uitbrengen, sta verwoed te slikken en hij ziet dat ik wel erg geschrokken ben. Tranen staan me nader dan het lachen. Mijn straf heb ik nu wel gehad, maar nee, Frodo is nog niet klaar. Zachtjes vraag ik of mijn armen alstublieft omlaag mogen, mijn schouders doen zeer en ik begin last van mijn rug te krijgen. Gelukkig mag het, maar niet voor hij mijn polsen op mijn rug aan elkaar heeft vastgezet. En opnieuw schuift hij me aan de kant, omdat hij nog niet klaar schijnt te zijn.

Gelukkig mag ik even later met hem mee, veel langer had ik niet kunnen wachten. De vernedering is groot als je zomaar aan de kant wordt geschoven en je Meester heeft simpelweg geen tijd voor je. Hij trekt me met zich mee. Door het lange stilstaan, ben ik ook mijn oriëntatie een beetje kwijt, dus ik wankel op goed geluk achter hem aan.
In het midden van de kamer heeft hij een matrasje op de grond gelegd en daar moet ik op gaan liggen. Verdraaid lastig met mijn handen op mijn rug. Pas als ik goed en wel op de matras lig, zegt ie dat mijn polsen wel los mogen en ik begin hard grondig te mopperen. Dat had ie ook kunnen bedenken vóór dat ik ging liggen! Maar ik krijg meteen een haal met die valse karwats en ik weet niet hoe snel ik mijn mond moet houden.

Om me maar eens duidelijk te maken dat ik zijn slavin ben en dat ik naar hem heb te luisteren, zet hij tussen mijn benen een spreidstok vast. Mijn benen goed ver uit elkaar en daarna doet hij hetzelfde bij mijn armen. De beide spreidstokken zet hij ook weer aan elkaar vast, zodat ik nu echt helemaal geen bewegingsvrijheid meer heb en mijn kutje open en beschikbaar is. Dit soort bondages maken me erg geil en hij voelt dan ook direct aan mijn kutje. Wijd open en nat, alweer aan het geilen terwijl ik geen toestemming heb. Ik schaam me, maar het is al te laat. Hij plaats op beide schaamlippen een koordje met 6 knijpers eraan. Koordje om mijn benen, zodat mijn kut nog wijder open komt te staan. Ik kreun en ik piep, de knijpers doen zeer, maar hij geeft geen draad. Om het geheel compleet te maken zet hij zelfs nog een paar knijpers op mijn borsten, mooi in een rondje om mijn tepel om het af te maken met een stel valse klemmen op mijn tepels zelf. Ik kreun en ik piep, maar het mag niet baten.

Hij grijpt opnieuw in mijn kut en voelt dat ik drijfnat ben. Snerend vraagt hij of ik geil ben en ik bevestig dat braaf. 'ja Meester', fluister ik zachtjes en hij vraagt bars of dat mocht. 'nee Meester' weet ik uit te brengen en voel me vernederd. 'Wat ben je dan?' vraagt hij daarop en dan ga ik door de grond. Dat wil ik niet zeggen, dat weiger ik, maar hij trekt gemeen aan het kettinkje tussen de klemmen op mijn tepels en dan piep ik 'een slet Meester, een geile slet' Hopelijk hard genoeg om hem tevreden te stellen, iets erger bestaat er niet op dit moment. maar hij is tevreden en trekt mijn kut nog verder open. Dan wurmt hij zijn vuist bij me naar binnen en neukt me ongenadig. Ik moet mezelf vingeren tot ik klaarkom en het dan melden. En op het moment dat ik er tegenaan zit, verbiedt hij mij te komen. Ik raak gefrustreerd en weiger naar hem te luisteren, maar het orgasme zakt alweer weg. Hij dreigt te stoppen als ik niet luister, ik moet mezelf er tegen aan houden. Ik doe mijn uiterste best en uiteindelijk kan ik het niet meer. Het orgasme raast door me heen en snikkend zak ik achterover op de matras.

Frodo geeft me geen kans bij te komen en haalt vlot alle knijpers en klemmen los van mijn beurse kutje en borsten. Ik ben meteen weer bij mijn positieven en mopper luid op hem, maar wel met een voldane grijns op mijn gezicht. Even later zitten we samen op de bank, ik kruip tegen hem aan en zweef weg naar subspace...

cass