045

Vernedering...

Als vervolg op Histoire d'O hebben we nu deel 2 uit de videotheek gehaald. Er leuk en ik verheug me er dan ook behoorlijk op. Ik kan goed warmlopen als ik een leuke sexfilm zie, laat staan een SM-film. Wel zijn we goed voorbereid, meestal valt een 2e deel tegen, dus het is nog even afwachten.

Volgens verwachting viel deze film inderdaad heel erg tegen, heel erg slecht gewoon! Wel jammer, maar nietemin heeft Frodo zijn inspiratie opgedaan. Hij wil hard, erg hard. En daar kom ik heel snel achter. Ik moest al in mijn outfitje de film kijken en netjes op mijn kussentje op de grond zitten. De bank is er vanavond niet bij.

Meteen na de film trekt Frodo me overeind aan mijn halsbandje. Ik weet niet hoe snel ik overeind moet krabbelen en hij loopt al van me weg met de ketting in zijn hand. Snel achter hem aan, anders kom ik nog te vallen. Dan duwt hij me ruw tegen de deur met een nors "in de houding!" en ik vlieg in de houding. Hij drukt me mijn blinddoek in mijn handen en ik kijk vertwijfeld nog even naar hem voor dat ik hem om doe. Maar Frodo geeft geen draad en ik besef dat het een zware gaat worden deze ronde...

Hij slaat me. Erg onverwacht voel ik een harde karwats op mijn borsten neerkomen en meteen scherm ik af met mijn handen. Maar dat accepteerd hij niet en zet meteen mijn polsen hoog aan de deur vast. Ik kan geen kant meer op en probeer weg te draaien van de slagen die volgen. Maar hij kent geen genade en noemt dit een opwarmertje. Ik moet me maar vast voorbereiden op het zwaardere werk zegt ie en braaf zeg ik "ja Meester"
Dan wil hij weten of hij me moet slaan en zachtjes beaam ik dat. Maar dat is niet voldoende en hij wil me luid en duidelijk horen vragen om straf. Dat kost me erg veel moeite en eigenlijk wil ik weigeren. Maar aan de andere kant fluisterd er een stemmetje in mijn hoofd dat ik eigenlijk erg graag geslagen wil worden.

Hij drijft zijn zin door en slaat me intussen een paar keer erg vals tot ik erom vraag. Het is een spel tussen hem en mij, hij vraagt me en ik weiger :-)
"Wil je dat ik je sla?" "Ja Meester", zeg ik zachtjes... "pardon?" klikt het dan stug, en ik vraag opnieuw zachtjes "alstublieft?" En het blijft even stil. "vraag dat dan eens netjes" en ik schud mijn hoofd. Venijnig krijg ik een tik op mijn tepels en vervolgens wil hij weer dat ik het vraag. Het kost een hoop geduld voor hem en koppigheid voor mij. Toch is hij degene die uiteindelijk wint. Het kost mij erg veel moeite om op zo'n vernederende manier te vragen om slaag en hij heeft me na een hoop tranen dan toch zover. Ik voel me zwaar vernederd en ben erg boos dat hij het toch voor elkaar heeft.

Om me nog meer te vernederen zet hij mijn polsen vals op mijn rug en neemt me mee naar de bank. Daar legt hij me met mijn buik over de rugleuning en zet mijn enkels ver uit elkaar. Ik lig vreselijk ongemakkelijk, maar als hij me gemeen slaat, vergeet ik al snel te mopperen.
Dan voel ik opeens zijn vingers langs mijn kontgaatje glijden en merk dat hij de boel met een beetje glijmiddel toegankelijk maakt. Ik huiver en besef dat hij me nog meer zal vernederen zoals ik voorover over die bank hang.
Hij neukt me hardhandig in mijn kontje en slaat mijn billen tot ze rood zien. Mijn kreten van genade wil hij niet horen en pas als hij is klaargekomen, geeft hij me een moment van rust. Ik mag gaan staan en sta te wankelen op mijn benen, zoek meteen steun bij de bank en vraag of ik op de bank mag gaan zitten. Gelukkig mag ik even later ook klaarkomen en maakt hij pas mijn polsen los als ik uitgeput op de bank lig. Hij dreigt hij me opnieuw met een pak slaag, als ik al te hard mopper over de vernederingen en ik houd snel mijn mond. Het is tijd voor subspace...

cass