052

Feest!

We hebben onze eerste 10.000 bezoekers gehaald met de site! Erg trots zijn we en met recht tijd voor een feestje met z'n tweetjes.
Ik mag kiezen tussen een avondje Club Doma of een avondje Showboat. Ik ben erg aan het twijfelen als we op internet zien dat Doma vanavond niets heeft. Snik, jammer... Dan dus naar de Showboat. Helaas ben ik die dag ongesteld geworden en zie ik een avondje Showboat daarom ook niet zo erg zitten. Ik weet namelijk dat Frodo daar het een en ander in petto voor me zou hebben en dan voel ik me niet bepaald op mijn gemak...

We maken er een speciaal avondje van en ik mag om te beginnen eten koken in stijl. Kleren uit en outfitje aan, schortje voor en kokkerellen maar. Echt blij ben ik niet, omdat ik biefstuk op het programma had staan. Dat kan zo lekker spatten en Frodo staat genietend te kijken hoe ik aan het rommelen ben in de keuken.
Daarna mag ik op mijn subbie-kussen plaatsnemen naast de tafel en maakt Frodo mijn polsen vast op mijn rug met een stel handboeien. Mijn halsbandje maak hij met een ketting strak vast aan de tafelpoot. Hij voert me en heel per ongeluk laat hij af en toe een champignon op mijn schoot vallen. Daar geniet hij van, mij in een ongemakkelijke houding laten zitten en me dan nog kleiner te maken. Gelukkig smaakt het eten me wel erg lekker :-)

Na het eten wil hij dat ik een opblaasdildo van achter inbreng en zet me met die dildo en een fles olie op de bank. Zelf komt hij er met zijn armen over elkaar bij staan. Grijnzend staan wachten en kijken hoe ik zit te emmeren. Omdat hij me eerder die dag ook al in mijn kont geneukt heeft, is de boel nogal gevoelig en krijg ik die dildo er niet in. Het wil me gewoon niet lukken. Ik irriteer me dan ook mateloos aan zijn grijns terwijl hij me staat aan te sporen. Dat Frodo erg geniet van 'onmogelijke' opdrachten, ben ik op dat moment vergeten en ik doe flink mijn best om dat ding naar binnen te krijgen. Voel me hevig gefrustreerd en ik merk dat ik de zenuwen krijg van hem, omdat hij zo relaxed staat toe te kijken. Dan zijn er tranen. Het wil gewoon niet lukken en ik raak gestressed. Jankend smijt ik die dildo de kamer in en sla mijn handen voor mijn gezicht. Fro slaat zijn armen om me heen en het is maar goed dat hij sterk is, anders had ik hem een hengst gegeven.

Hij laat me even bijkomen op de bank en gaat het schraagje neerzetten. Hij heeft alweer andere plannen voor me en gooit me wat touw toe. Ik mag intussen mijn tieten opbinden en hij verplaatst de olielamp aan het plafond. Aan de haak hangt hij de lange ketting en hij zet het schraagje er netjes onder.
Dan moet ik de gewone opblaasdildo in mijn kutje stoppen en daarna over de schraag gaan staan. Hij maakt direct mijn polsen vast aan de ketting boven mijn hoofd en bindt mijn blinddoekje om mijn hoofd. Nu is het alleen nog maar gissen wat hij met me zal doen.
Als eerste duwt hij een trileitje tussen mijn klitje en de schraag en zet die zodanig vast dat dat ding niet meer kan verplaatsen. Hij schuift het volume op vol en ik sta meteen te draaien. Om het nog even erger (lees lekkerder) te maken, plaatst hij een flink aantal knijpers op mijn borsten en blaast de dildo nog een stukje op.

Hij begint me te slaan met een rubber karwats en wisselt af en toe af met een zweep en het rietje. Ik piep en ik kreun, wil niet toegeven dat ik het eigenlijk heel lekker vind. Hij slaat me net zo lang tot ik bijna klaarkom, want dat eitje trilt nog steeds op vol vermogen tegen mijn klitje aan. Maar steeds als ik bijna klaar kom, slaat ie me dusdanig hard dat mijn aandacht verplaatst naar de klappen en zakt mijn orgasme weer weg. Ook pompt hij iedere keer de dildo een klein stukje op, totdat ik aangeef dat het toch wel erg pijnlijk wordt allemaal. Ik sta bijna te snikken en ben buiten adem. Het is heftig en hard vanavond.
Hij geeft me een pauze...

Dan maakt hij mijn polsen los en flikker ik vervolgens bijna van het schraagje af, zo dizzy als ik ben. Hij weet me nog net op tijd tegen te houden en helpt me er vanaf.
Ik mag op de grond gaan liggen (koud!) en terwijl hij me neukt met die dildo en later zijn vuist, mag ik mezelf met het trileitje klaarmaken. Gelukkig hoef ik deze ronde geen toestemming te vragen en even later zit ik op de bank na te genieten...

cass