053

Hard...

Ik heb om blauwe plekken gevraagd. Vraag me niet waarom, waarom ik dat zelf zo graag wil. Misschien omdat het toch een soort van trofee is, de zichtbare liefkozingen van een Meester bij zijn sub. Zoiets misschien? Noem het liefkozingen, noem het afdrukken, ik weet in elk geval wel dat ik soms met trots vertel over mijn blauwe plekken, die dagen later nog zichtbaar zijn... Of cinderella, die trots verteld dat haar tieten niet om aan te zien zijn... Of Black Desire, die hardop zit te mopperen op haar paarse billen, terwijl ze het eigenlijk best leuk vindt...

Vanavond heb ik er om gevraagd en ik zal ze krijgen ook.

Hij heeft mijn tieten erg strak opgebonden. Zo strak dat ze eigenlijk meteen al verkleuren en super gevoelig zijn door de spanning. Dan zet hij me tegen de deur met mijn handen omhoog. Goed vast dat ik geen kant meer op kan. Hij begint eerst met opwarmen en slaat mijn rug rood met de rubber karwats. Dan mag ik me omdraaien en krijgt mijn voorkantje de zelfde behandeling. Erg pijnlijk, vooral als hij de karwats hard op mijn opgebonden borsten terecht laat komen. gelukkig ontziet hij me nog een beetje, ik weet dat dit de opwarmronde is. Er staat me nog veel te wachten vanavond.

Dan mag ik op de grond liggen. Op mijn rug is dat erg pijnlijk, omdat mijn tieten als ronde bollen omhoog staan. Hij pakt ze stevig vast en wiebelt ze wat heen en weer. Daarna pakt hij mijn tepels en doet hetzelfde, totdat ik piep om genade, dit doet wel erg veel pijn. En vals grijnst hij, we zijn tenslotte nog maar net begonnen en ik heb om veel, heel veel meer gevraagd...

Gelukkig mag ik mijn blinddoek om zodat ik niet zie welke zwepen hij gaat gebruiken. Ik weet uit ervaring dat ik dan namelijk veel minder hebben kan. Als ik zie welke zweep hij pakt, maak ik me meteen al druk om de pijn, terwijl ik het anders pas voel als de slag neerkomt. Dan is het toch meer afhankelijk van de stemming waarin ik ben.
Vanavond kan ik veel hebben, gelukkig maar, ik weet dat het zwaar gaat worden. Toch heb ik me daar van te voren ook op voorbereid en soms scheelt dat aanzienlijk. Als ik maar een beetje gespannen ben, loopt de spanning vaak alleen maar op naarmate de avond dichterbij komt.

Hij slaat me. Gebruikt verschillende zwepen en wisselt ze tussendoor ook nog af. Gelukkig pakt hij ook af en toe een karwats, die kan ik beter hebben. Behalve wanneer hij de karwats pakt met de dikke leren stroken. Die kan ik dus nauwelijks hebben en hij slaat tot ik om genade smeek. Om daarna weer verder te gaan met het rietje. Hij blijft werkelijk maar doorgaan met slaan, tikken en roffelen tot het aanraken alleen al enorm veel pijn doet. Wanneer hij op een gegeven moment zachtjes met zijn vingers streelt, gil ik het al uit, mijn zenuwen zijn overgevoelig!

Dan zet hij een trileitje vast op mijn klitje en plakt met plakband mijn kut dicht. Als hij het eitje aanzet, zit ik bijna aan mijn grens en hij vraagt of ik stoppen wil. Hij heeft gelukkig in de gaten dat het me iets te veel aan het worden is. Maar omdat ik er zelf om gevraagd heb, wil ik (koppig als ik ben) niet toegeven en vraag of ik in een andere houding mag.
Ik mag weer gaan staan en hij zet me vast aan de ketting in het midden van de woonkamer. Opnieuw begint hij me te slaan, maar ik kan gewoon echt niet veel meer hebben. Mijn borsten doen zeer, alles doet pijn en ik ben moe. Hij neemt een pauze en ik mag even op adem komen, wel aan de ketting, want hij vindt dat ik nog niet klaar ben. Zwevend wacht ik tot hij weer tijd voor me heeft...

Na de pauze begint hij mijn tieten te knijpen. Kleine valse kneepjes overal op mijn borsten. Hij gaat net zo lang door tot de blauwe plekken zichtbaar zijn en vraagt me dan of ik inmiddels tevreden ben met mijn bonte verzameling. Mijn antwoord komt veel te langzaam, omdat ik ze eigenlijk niet goed kan zien, zo met mijn armen strak omhoog.
Voor straf zet hij een paar valse klemmetjes op mijn tepels en het kettinkje ertussen mag ik tussen mijn tanden houden. Als hij daarna opnieuw het trileitje tegen mijn klitje aanduwt, kom ik razendsnel klaar en hang ik letterlijk in de kettingen. Bij het losmaken komen de tranen. Dikke druppels rollen over mijn wangen en zijn niet te stoppen. Het was me gewoon teveel en zelf wilde ik niet toegeven. Maar ook Frodo wilde vanavond niet stoppen, we hebben niet voor niets codewoorden afgesproken, dus ik had het volledig in de hand. Met dikke tranen sta ik tegen hem uit te huilen en hij zet me op de bank. Komt lief bij me zitten en slaat zijn armen om me heen, dit is een moment van ons samen...
Wanneer kort daarop mijn favoriete nummer langskomt, zet ik de muziek loeihard en zweef weg in subspace...

cass