055

Nog een keer Kamasutra!

Ik had in oktober behoorlijk de smaak te pakken van de Kamasutrabeurs in Rotterdam, dat ik er heel graag nog een keer heen wilde wanneer de beurs in Amsterdam zou zijn. DM en cinderella wilden ook graag en Black Desire was met ons mee geweest naar Rotterdam, maar vond het leuk om deze keer ook mee te gaan. Hadden DM en cinderella elkaar en dan hadden Black Desire en ik ook elkaar.
En het was leuk! Juist omdat het in Amsterdam was, erg veel extravagante mensen en heel veel travestieten. Leuk dus ook om mensen te kijken en vol bewondering te kijken naar de kleding en enorme hakken die veel travo's dragen. Kortom weer een groot succes deze beurs en als hij volgend jaar weer in Amsterdam is, zal ik zeker van de partij zijn!

DM en cinderella zouden na de beurs bij Frodo en mij langs komen voor een avondje spelen en ik had met Frodo afgesproken dat hij alle spulletjes al klaar zou leggen. Dan hoefde het ook niet lang te duren voordat we zouden beginnen, omdat het zich soms nog wel eens voortsleepte en niemand de stap nam om van start te gaan.
Wij kwamen binnen en ik stond vol enthousiasme tegen Frodo aan te praten als ik me even later omdraai en zie dat cinderella al meteen in haar blootje staat. Ik heb zelf mijn gewone kleren nog aan, moet me nog omkleden, en zij krijgt al op haar lazer :-)

Gelukkig is het lekker warm in huis omdat Frodo alle kaarsjes al heeft aangestoken en ik vlieg naar boven om snel mijn lange broek te verwisselen voor een flodderjurkje.

Als ik beneden kom, gaan we eerst nog even wat drinken en kruip ik naast cinderella op de bank. We kletsen wat en ik zit haar nogal te sarren en te plagen. Ik krijg op dat moment groen licht van DM en laat cinderella haar outfitje aantrekken. Intussen zit ik een beetje met haar te spelen en knijp af en toe erg vals in haar tepels.
Als ze haar outfitje aanheeft, zet ik een paar valse klemmen met gewichten op haar tepels en laat haar zelf met de gewichten spelen. Dit vind ze absoluut niet leuk en dat maakt het eigenlijk juist nog leuker. Helemaal wanneer ze de gewichten aan de klemmen ook nog eens flink hoog moet optillen.

Dan pak ik een grote dildo erbij en die mag ze in haar geile kutje stoppen. Wat uiteraard niet wil lukken, omdat het ding zo enorm is. Ze moet voorover gaan staan van me en op dat moment tik ik nog even vals tegen de gewichten die ook zwaar naar beneden bungelen. Op hetzelfde moment dus ik de megadildo van achter bij haar naar binnen en wil dat ze weer lekker op de bank gaat zitten. Onmogelijk natuurlijk omdat die dildo veel te groot is en ze piept dat het zeer doet. Toch moet ze van DM gewoon nog even lekker blijven zitten. De Heren zijn nog niet klaar om te spelen, eerst nog een peuk...

Frodo hangt onze olielamp opzij en schuift daarna de bank en de salontafel aan de kant. Ik heb inmiddels ook mijn outfitje aan en sta helemaal klaar voor wat er komen gaat. Aan de haak in het plafond heeft Frodo de lange ketting opgehangen en de uiteinden hangen met gelijke einden naar beneden. Ik besef dat cinderella en ik tegen elkaar aan moeten staan en vast worden gezet aan de ketting.
Allebei schieten we enorm in de lach en krijgen prompt een blinddoek om. Als we elkaar zien, kunnen we nooit serieus opgaan in ons spel. We zijn veel te melig en zenuwachtig, dus blijven idioot staan giechelen. Pas als onze Meesters ons allebei omdraaien en we met onze ruggen tegen elkaar aan staan, kunnen we ons ontspannen.

Kort maar krachtig slaat Frodo me en ik voel dat cinderella ook het nodige te verduren krijgt. Toch ben ik me al gauw niet meer bewust van mijn omgeving en laat het allemaal over me heen komen. Frodo slaat me en gebruikt ook de nodige klemmen om me flink op temperatuur te brengen. Hier had ik behoefte aan...
Ik heb niets in de gaten als DM cinderella losmaakt en haar over de bank legt. Zij spelen hun spel als Frodo bij mij een triller tussen mijn schaamlippen duwt en me verbiedt om klaar te komen. Dit is een enorm favoriet spelletje tussen ons. Juist omdat hij het verbiedt, wordt ik er alleen maar geiler van en terwijl ik smeek en kreun, blijft hij hardnekkig verbieden.

Dan mag ik toch klaarkomen, maar alleen als iedereen het luid en duidelijk kan horen. Hij moet geweten hebben hoever ik op het randje zat, want ik kan het op dat moment eigenlijk al niet meer tegenhouden en kom tegelijkertijd klaar. Helemaal tevreden over het volume dat ik produceer is Frodo niet, maar dat kan mij geen moer schelen. Ik hang voldaan in de kettingen en Frodo moet me stevig vasthouden wanneer hij me losmaakt. Het scheelt niet veel of ik stort op de grond.
Subspace...

cass