058

Scheren...

Vanavond lekker eten bij DM en cinderella en oorspronkelijk was het de bedoeling dat ik vanavond met cinderella zou gaan spelen. Maar doordat cinderella al 2 weken flink ziek was, hebben we het in principe afgeblazen. DM en cinderella hebben zelf ook weinig gespeeld de laatste tijd en DM voelde zich ook al niet erg tof, dus alles een beetje op een laag pitje.

Toch kan cinderella het niet laten en zit tijdens het eten DM flink uit te dagen. Ze maakt er werkelijk een potje van en wanneer hij dreigt dat ze dan toch op haar lazer zal krijgen, schrikt ze en roept heel hard dat ze zich niet geschoren heeft. Dat het notabene een oerwoud op haar kutje is, zegt ze grinnikend. En als die Dominanten ergens een hekel aan hebben, is het wel schaamhaar op een kutje!
Dus ik zit haar op mijn beurt weer te stangen en vraag aan DM of ik haar niet mag scheren. Toch ontstaat er op dat moment een beetje twijfel en krijgt cin de kans om te kiezen. Nu kan ze zelf nog heel duidelijk zeggen wat ze wil vanavond, maar nee, ze zwijgt liever en laat de keuze aan haar omgeving over :-)

Als we het toetje op hebben, moet cinderella van DM haar scheerspulletjes halen van boven en meteen een gepast jurkje aantrekken. Lange broek en trui zijn geen geschikte kleren voor een subje tenslotte en braaf komt ze even later met haar armen vol naar beneden.
Ik ga in de keuken een teiltje vullen met heet water en cin trekt haar jurkje meteen maar uit voordat ze op de bank gaat liggen. Scheermesje en scheerschuim staan klaar en ook een paar handdoeken voor het geval ik er een bende van maak :-)

Cinderella ligt inmiddels klaar op de bank en ik begin voorzichtig met het inzepen van haar buik en kutje. Spuit een flinke dot schuim op haar doos en smeer het een beetje uit. Voor mij is het ook eng, ik heb nog nooit een ander kutje aangeraakt... Toch ben ik ook zeker van mijn zaak, ik scheer om de 2 dagen mijn eigen kutje en dat moet van Frodo zo glad als babybilletjes. Dus dit gaat me ook lukken, zonder 1 centje pijn...
Maar MET de nodige spanning uiteraard en om cinderella een beetje op stang te jagen, vraag ik ook maar vast om de EHBO-doos, hihihi.

Het scheren gaat goed, als snel heb ik het grove werk achter de rug en moeten de stoppeltjes weg gewerkt worden. Uiteraard mag daar straks ook niets meer van te voelen zijn. Ik gebruik in eerste instantie flink water en dit is dan ook bij uitstek het moment om dat kutje te verkennen. Zacht laat ik mijn vingers tussen haar schaamlippen glijden en voel tussen alle plooien. ik steek voorzichtig een vinger naar binnen en besef dat dit later nog lol wordt. Ze klaagt nu al over mijn nagels...

Als ik helemaal klaar ben en DM heeft gecheckt of ik alles goed geschoren heb, mag ik nog even met haar spelen en ik steek een paar vingers naar binnen. Aan haar gehijg te horen, geloof ik dat ze het wel lekker vindt en dat bevestigd ze als ik haar even stevig over haar klitje wrijf. Ze hijgt en de geur van haar kutje is inmiddels sterker dan het luchtje van het scheerschuim. Leuk om dit te ervaren...
Daarna mag ik haar nog fisten ook. Ik duw mijn hand steeds dieper naar binnen en de slet draait en kronkelt onder mijn handen. Ze wil meer en harder! Dus ik ga harder en ram mijn vuist stevig naar binnen tot ze begint te klagen. Mijn nagels zijn scherp en het doet een beetje zeer.
'Wil je dan dat ik stop liefje?' vraag ik haar poeslief en ze kreunt een 'nee'. Dus ram ik nog harder en vraag of ze het wel lekker vindt om zo geneukt te worden. Dat kan ze niet ontkennen en ze kreunt als ik mijn arm weghaal. De volgende ronde is voor DM.

Niet veel later maken we een einde aan de avond. Het is inmiddels al laat en we hadden van te voren afgesproken dat we niet uitgebreid zouden spelen en dat we het niet laat zouden maken. Frodo en ik stappen dus op en laten DM en cin alleen....
We zijn erg benieuwd hoe laat ze het nog hebben gemaakt :-)))

cass