062

Black Desire...

Frodo en ik waren eigenlijk van plan om naar de film te gaan, maar die was uitverkocht. Al eerder hadden Frodo en Black Desire afgesproken om eens samen te spelen en Frodo kwam eerder deze week daarom bij Black Desire op msn, dat de film uitverkocht was. Dus dat zij dan maar moest komen... Ze rijdt met Frodo mee naar ons toe en blijft gezellig eten en slapen. Ik geniet er altijd wel van als ze er is en vanavond mag ik toekijken, foto's maken geloof ik...

Eerst lekker en uitgebreid eten en Frodo heeft Black Desire maar aan de wijn gezet, zodat ze zichzelf moed in kan drinken :-) Als haar glas op een gegeven moment leeg is, kijkt Frodo haar aan en vraagt 'zullen we?'. Ze knikt en staat op. Je merkt dat ze het toch best heel spannend vindt en om eerlijk te zijn vind ik dat zelf ook. Het is voor het eerst dat Frodo met een ander speelt waar ik bij ben en hoewel de afspraken goed zijn, blijft het spannend.

Ik heb inmiddels alle spullen al klaargelegd en geef haar mijn outfitje aan. Die mag ze aantrekken en Frodo heeft speciaal voor haar een 'eigen' halsbandje. Terwijl ze zich aan het verkleden is, hangt Frodo de olielamp in de woonkamer opzij en de bank en de salontafel worden ook aan de kant geschoven. Als Black Desire het outfitje aan heeft, mag ze in de woonkamer aan de ketting. Ze doet haar blinddoek voor en Frodo maakt haar polsen hoog vast aan de ketting.

Frodo begint met aftasten en verkennen en loopt om BD heen. Hij knijpt in haar tepels om te zien hoe ze daarop reageert en grijpt vervolgens ruw in haar kutje. Hij voelt en vingert haar en begint met het opwarmen.
Afwisselend hard en zacht slaat hij met zijn handen op haar billen en al snel zien ze behoorlijk rood. Dan wisselt hij haar achterkant af met haar voorkantje en krijgen ook haar borsten het gemeen te verduren. Hij slaat flink hard en wacht duidelijk de reacties af. Hieraan kan hij aftasten hoeveel ze kan hebben en mij wordt al snel duidelijk dat Black Desire meer kan hebben dan ik.

Frodo pakt er een karwats bij en laat die over haar hele lichaam dansen. Vooral haar billen krijgen het flink te verduren en al snel zijn die flink rood. Daarna wisselt hij af met het streelzweepje. Die lijkt heel erg mee te vallen, maar kan enorm vals zwiepen en de tikken voelen aan als scherpe striemen.
BD staat flink te draaien en te kronkelen en Frodo knijpt onverwacht vals in haar tepels. Hij vraagt haar of ze een beetje staat te genieten en allebei horen we niets. Het blijft stil. Oei. Frodo heeft nog steeds haar tepels vast en dan opeens tilt hij haar bijna op aan haar tepels en herhaalt zijn vraag. Trage antwoorden houdt hij niet van namelijk... 'Ja Meester' komt het heel rap en Frodo besluit dat ze hiervoor maar op haar lazer moet krijgen.

Hij pakt een van de rijzwepen en begint op haar billen te roffelen. Daarna neemt hij ook haar kutje mee en pas als ze weg begint te draaien, neemt zijn felheid een beetje af. Daar houdt hij van, als ze in beweging komen, als ze geil staan te draaien voor hem.
Hij neemt de tepelklemmen met de gewichten en zet die op haar tepels. Zachtjes tikt hij ertegen en daarna gaat hij opnieuw aan de gang met verschillende zwepen.
Als ze begint te draaien en te kreunen, pakt Frodo haar opnieuw bij haar kutje en voelt dat ze staat te soppen. Hij vraagt haar of ze geil is en als ze dat netjes bevestigd, laat hij een trileitje zachtjes langs haar gevoelige tepels gaan. De trillingen gaan door de klemmen heen en ze reageert er nogal heftig op. Dan duwt hij nogal onverwacht het trileitje tegen haar klitje. Ze schokt en kreunt en staat niet lang daarna heftig klaar te komen op Frodo zijn handen.

Maar hij is nog niet klaar met haar. Hij pakt een brandende kaars erbij en laat gloeiende druppels kaarsvet op haar borsten vallen. Ze kronkelt en ze draait en Frodo herhaalt het ritueel een paar keer. Iedere keer als ze tot rust komt en weer stil staat, giet hij weer een kaars leeg over haar borsten. En vervolgens staat ze weer te draaien en te kronkelen. Pas als Frodo het idee heeft dat ze genoeg heeft voor deze ronde, duwt hij nogmaals het eitje tussen haar schaamlippen en laat haar opnieuw klaarkomen.

Meteen daarna haalt hij de klemmen van haar tepels af en slaat zijn armen om haar heen. Polsen mogen los en ik ben inmiddels op de bank gaan zitten. Ik heb genoten van dit schouwspel en mag haar nu troosten. Ze heeft even pauze en Frodo begeleidt haar naar de bank. Ze zakt neer en leunt tegen me aan, even hangen en zweven.
En dan is het tijd voor een glas wijn en een sigaret, praten en opladen voor ronde 2...

cass