067

Een heftige...

Ik moet mijn outfitje aan en een blinddoek om en als ik gereed ben, ga ik netjes in de houding staan tot mijn Meester tijd voor me heeft. Hij komt bij me staan en heel even slaat hij zijn armen om me heen. Ik zoek tastend de revers van zijn blouse en leun tegen hem aan. Even een geruststelling en even een knuffel, voordat hij me op mijn lazer gaat geven. Hij geeft me een kus en een kneepje in mijn schouders en dan laat ik hem los. Ga weer netjes in de houding staan en zet mijn benen keurig uit elkaar.

Dan slaat hij me verschillende keren op mijn borsten en billen met een valse zweep. Deze keer gebruikt hij de rijzweep die ik zelf ooit gekocht heb in opdracht van hem. Hij is hard en stug, maar soms is ie oh zo lekker! Hij slaat me tot mijn billen rood zien en gloeien en gaat dan door met mijn borsten. Daar stopt hij pas mee als ik ter bescherming mijn handen omlaag breng. Ik weet dat het niet mag, maar de pijn werd teveel en dan is een reflex niet tegen te houden.
Voor straf moet ik mijn prikbhtje aantrekken en hij trekt van achter het koord goed strak vast. (We hebben er een koordje doorheen gehaald, omdat alle SM-spullen als kleding e.d. gemaakt lijken te zijn voor slanke dames en groter dan L gaan de meeste dingen niet, laat staan XL)
Ik sta meteen te piepen omdat de prikkers diep in mijn borsten priemen. Hij knijpt even vals in mijn tepels die door de gaatjes in de bh naar buiten steken en ik sta meteen te draaien van geiligheid. Ik kan niet ontkennen dat het me iets doet.

Ik moet voorover op de eettafel en begin luidkeels te mopperen. Op mijn borsten leunen op de tafel doet enorm veel pijn met dat prikbhtje om en ik protesteer nog harder als hij wil dat ik mijn handen op mijn rug doe. Voor ik kan reageren heeft hij mijn polsboeien aan elkaar gehaakt en leun ik dus met mijn gewicht op mijn bovenlijf.
Hij duwt ruw een paar vingers in mijn kutje 'Zooooow hey!' en ik voel mijn wangen heet worden. 'Ben je soms geil ofzo?' vraagt hij cynisch en ik kan het helaas niet ontkennen 'Ja Meester!'.
'Mocht dat?' klinkt het streng, 'Nee Meester' komt er vervolgens veel zachter naar buiten en als hij me met zijn vingers neukt, kan ik alleen nog maar hijgen. 'Zullen we daar dan maar wat instoppen?' vraagt hij daarop en ik hijg smekend 'alstublieft Meester'.
Meteen daarop voel ik zijn hete pik tegen mijn billen en hij trekt mijn kutje open om hem soepeltjes naar binnen te schuiven.

Als hij me vervolgens bij mijn heupen pakt en me stevig begint te neuken, weet ik even niet waar ik het zoeken moet. Met mijn handen nog steeds op mijn rug, kan ik geen kant op en ik voel mijn tepels pijnlijk heen en weer gaan over de tafel. Door dat ze uitsteken door de gaatjes in de cups van het prikbhtje, komen ze steeds klem te zitten tussen de tafel en de randjes van het leer. Erg pijnlijk, maar als ik heel eerlijk ben, vind ik het ook erg lekker. Toch kan ik het niet zo heel lang volhouden en ben blij als Frodo me onverwacht aan mijn haren overeind trekt.
'Op je knieÎn slet!' zegt ie bars en ik doe mijn best om niet om te kieperen, nog steeds heb ik niet mijn handen vrij om ergens steun te zoeken. Meteen daarna gebiedt hij me om mijn mond wijd open te doen en mijn tong uit te steken. Netjes vang ik alles op en ik knoei geen druppel. Als ik hem even later weer aankijk, zie ik hem tevreden grijnzen...

break...

Hij zet me tegen de deur vast en slaat me om weer op te warmen. Eerst met een karwats en daarna met een van de rijzwepen om die af te wisselen met het streelzweepje. Toch wordt het streelzweepje steeds minder populair bij me, de valse gerichte tikken van de rijzwepen geven me geile kriebels in mijn buik en lager. Hij zet een paar klemmen op mijn tepels en daarna een rijtje knijpers, die met een touwtje aan elkaar vastzitten, op beide schaamlippen. Het touwtje bind hij vast om mijn dijen en daardoor komt mijn kutje wijd open te staan.
Dan zet Frodo nog knijpers op mijn borsten en tot slot op het puntje van iedere tepel, dus nog voor de klem die er al zat. Ik kreun zacht en laat mijn hoofd achterover hangen tegen de deur. Zwevend voel ik hoe hij me slaat en hoe hij me martelt met de knijpers en klemmen. Vals er tegen tikken en er af en toe zelfs aan trekken. Ik ben heel ver weg en als hij mijn klitje bewerkt, duurt het niet lang of ik kom gigantisch klaar.

Met het afhalen van de klemmen en de knijpers achteraf, komen ook de tranen. De pijn is erg dubbel. Ik voel me heerlijk! Hij maakt mijn polsen los en ik neem niet eens de moeite om met hem mee te lopen naar de bank. Ik laat me op de grond zakken en huil...
Pas als de ergste bui voorbij is, sleept Frodo me mee naar de bank en slaat stevig zijn armen om me heen, ik zweef...

cass