068

Van de grond...

Ik zit nog wat op de computer te klooien en ben aan het uitstellen. Nog even dit, nog even dat... Ik ben er hard aan toe, maar zijn plannen bevallen me niet. Frodo is bezig met het kruis, hij heeft het in elkaar gezet en alle overige spullen staan ook al klaar. Maar hij is bezig om het kruis op de eettafelstoelen te leggen, dus toch iets van een halve meter boven de grond. Zo dik is het hout van het kruis nou ook weer niet, dus ik vraag me af of dat allemaal wel goed gaat.

Hij sleurt me achter de computer weg en gebiedt me mijn outfitje aan te trekken. Terecht, dat getreuzel slaat ten slotte ook nergens op ;-). Als ik eenmaal mijn outfitje aan heb en netjes in de houding sta, slaat hij heel even liefkozend zijn armen om me heen en zoek ik de bescherming en het vertrouwen in zijn armen. Een kus, een knuffel en dan ga ik snel weer terug in de houding.

Hij draait om me heen en slaat me met een rubberen karwats op mijn rug en billen. Eerst zachtjes en steeds het tempo en de kracht opvoerend tot ik sta te draaien en te piepen. Als mijn rug aangenaam begint te gloeien, verplaatst hij zijn aandacht naar mijn voorkantje en krijgen mijn borsten, buik en dijen er ook van langs. Totaal onverwacht slaat hij af en toe op mijn kutje en steeds als het me teveel begint te worden, slaat hij op mijn borsten of billen. Ik geniet en ik voel hoe ik met mijn hoofd in de wolken raak. Zweverig sta ik de klappen op te vangen en geniet...

Dan zet hij me ruw terug op aarde. Hij trekt mijn blinddoek af en mopperend sta ik in het licht te knipperen, ik was even vergeten dat dit slechts het opwarmrondje was. Frodo wil dat ik op het kruis ga liggen en opnieuw begin ik te protesteren, want echt lollig vind ik dit niet. Ik vind het erg eng om met mijn gewicht daar op te balanceren. Toch gaat het wel goed en voor ik het weet heeft hij mijn enkels en polsen vastgezet en kan ik geen kant meer op.

Hij loopt langs me en streelt mijn buik en borsten met zijn vingertoppen. Ik ben overgevoelig en reageer erg fel. Blijkbaar ben ik ook emotioneel een stuk kwetsbaarder als ik zo plat lig én een stuk boven de grond. Ik voel dus niets onder me, behalve het kruis. De blinddoek moet weer om en ik ben er wel blij om ook, zo kan ik me beter afsluiten voor de omgeving en me concentreren op mijn Meester.
Frodo vindt het geloof ik helemaal geweldig en ik hoor hem haast knorren van genoegen. Hij begint meteen met ranselen en nu voornamelijk met een zweep. Hij gebruikt nog wel de karwats, maar de zweep is direkter en ik reageer daar ook anders op.

Totaal onverwacht grijpt hij me in mijn kruis en constateert dat ik lig te genieten. Daar heb ik geen toestemming voor en hij tikt vals met een rijzweepje op mijn kut. Straf.
Maar veel kan ik niet hebben en de tikken lijken wel iedere keer onverwacht neer te komen. Het duurt dan ook niet lang of ik zit aan mijn grens en lig mijn tranen te verbijten. Hij heeft gelukkig donders goed in de gaten waar hij mee bezig is en geeft me tussendoor de nodige knuffels om me op te peppen. Hij wil door en hij wil ook dat ik langs de grens blijf hangen. Daar is geduld voor nodig en dat heeft hij... uiteraard...

Als hij vraagt of ik lig te genieten, geef ik geen antwoord omdat ik nauwelijks besef dat hij me vragen stelt. Oei, das niet slim en hij trekt onverwacht vals aan mijn tepels. Meteen gil ik het uit, ik kan me niet verweren en hij trekt me voor mijn gevoel aan mijn tepels omhoog.”Ik vroeg je wat, slet!” “Ja Meester! Nee Meester!”, ik weet absoluut niet wat hij vroeg en voel me opeens zo onzeker dat de tranen uit mijn ogen druppelen. Ik weet het echt even niet meer...

Hij geeft me respijt en zet dan zo onverwacht een triller tegen mijn klitje dat ik meteen ongecontroleerd lig te schokken. Ik kreun en draai, maar kan met geen mogelijkheid met mijn heupen wegdraaien van dat trilding. Met als gevolg dat ik vrijwel direct lig te smeken of ik alstublieft klaar mag komen. Helaas, Frodo heeft alle tijd en vindt dat ik ook maar wat geduld moet hebben. Hij weigert me toestemming te geven en ik blijf wanhopig smeken. Dan zet hij de triller onverwacht uit en ik slaak een kreet van wanhoop. Toch voel ik vrijwel meteen weer de triller tegen mijn klitje, maar voel dit keer ook een zweep op mijn tepels. Hij tikt hard en vals en geeft me dan toestemming om klaar te komen, mits ik het luid en duidelijk laat horen!
Na nog een paar valse tikken, zit ik er zo diep in dat ik vraag om meer en harder en het volgende moment roep ik dat ik klaar ga komen. Hij mept nog valser en ik lig te schokken met mijn heupen.

Als mijn orgasme wegebt, komen de tranen en maakt Frodo me snel los. Hij helpt me van het kruis af en neemt me mee naar de bank. Ik kruip tegen hem aan en half snotterend, kijk ik hem grijnzend aan. Heftig en weer onwijs lekker...
Ik zweef!

cass