070

Tranen...

Frodo heeft het kruis op de grond gelegd en daar moet ik op gaan liggen. Minder eng dan toen het kruis op de stoelen lag, maar ik ben wel veel kwetsbaarder in mijn gevoel. Ik lig met mijn armen en benen wijd, gestrekt en vast. Onder me voel ik de koude vloer en dat is een kwetsbaar punt van me. Ik kan nogal slecht tegen kou en al helemaal als we aan het spelen zijn. Als ik het dan koud heb, kan Frodo me zo door het lint jagen.
Rillend lig ik te wachten op wat er komen gaat, maar ik heb even geen idee. Frodo vindt het kruis fantastisch en ik weet nu al dat we dat ding veel vaker zullen gebruiken. Ik heb mijn blinddoek voor en hoor hem dus alleen maar lopen. Vraag me af wat hij in petto heeft voor me...
Dan staat hij opeens bij me en trekt aan mijn tepels. Ik mopper uiteraard meteen dat hij me niet op deze manier op kan tillen en krijg lik op stuk. Hij knijpt venijnig en slaat daarna met zijn vlakke hand op mijn pijnlijke borsten.
Ik reageer overal veel gevoeliger op en ben verbaasd over mijn reacties op de 'normale' handelingen. De zweep en karwats komen dubbel zo hard aan en ik vraag me af of ik opeens niets meer kan hebben.
Dan opeens zijn de klappen weg en staat hij over me heen gebogen. Ik voel hoe hij mijn tepels opnieuw vastpakt en er aan trekt. Nog niet zo heel hard, maar stelt me intussen wel een vraag.
'Wat heb ik in mijn handen?' vraagt hij zacht en liefjes aan me en ik slik. Ik twijfel of ik wel antwoord zal geven. Hij weet hoe een pesthekel ik hieraan heb en knijpt dus maar vast een beetje harder in mijn tepels. 'Tepels Meester' fluister ik zachtjes tegen hem en draai meteen mijn hoofd weg. Ik slik opnieuw en voel de spanning in mijn buik.
'Van wie zijn die tepels?' vraagt hij dan streng en ik voel een lichte paniek opborrelen. Ik wil eigenlijk geen antwoord geven, maar kies de beste weg en zeg hem zacht 'Van U Meester'. Waarna ik heb voldaan hoor grijnzen: 'Juist!' en meteen daarna stelt hij alweer de volgende vraag: 'En wat moet ik doen met die tepels?'.
Ik schud mijn hoofd en weiger antwoord te geven. Ik voel de spanning door mijn lijf gieren en ik vraag me af of hij in de gaten heeft hoe erg ik dit vind. Dan slaat hij me met zijn handen omdat ik geen antwoord kan geven. Er komt geen woord uit mijn mond en met moeite pers ik de woorden eruit 'Pijn doen Meester'. En ik voel een rilling over mijn rug. Een brok in mijn keel en hoop stilletjes dat het nu genoeg is, ik wil dit niet. Toch is hij blijkbaar nog niet klaar en geeft me een paar flinke tikken met een flapzweep. 'Wat moet ik hiermee doen?' vraagt hij dan opnieuw heel vals en ik schud in paniek mijn hoofd. Ik weet dat ik nu niet veel meer hebben kan en geef snel en netjes antwoord: 'Wegleggen Meester'. Maar het is nog niet af. Hij gaat door met sarren en ik voel de paniek opnieuw omhoog komen. Dit soort vraag-antwoord-spelletjes zijn aan mij niet besteed en ik kan er ontzettend slecht tegen.
Heel vals en cynisch vraagt hij me: 'Wegleggen??? Je vind het toch zo lekker als ik je sla?' Ik voel me misselijk en mompel... 'Ja Meester, nee Meester'. Vervolgens begin ik te brullen. Ik voel de tranen over mijn gezicht druppelen en ruk aan de boeien waarmee ik vastzit. Ik kom er niet meer uit en ga volledig over de rooie.
Frodo kruipt tegen me aan en sust en troost me tot de ergste vlaag over is. Ik lig nog snikkend op het kruis als ik voel dat hij me los wil maken. Maar dat wil ik nou ook weer niet. Ik heb nog lang niet voldoende gehad en wil graag doorgaan. Dat vraag ik hem ook en hij waarschuwt me dat het alleen maar erger wordt. Ik knik en weet voor mezelf dat een groot deel door die vraag/antwoord-gein was.

Hij zet een paar Amerikaantjes op mijn tepels en loopt om me heen om me op verschillende plaatsen vals te slaan en te pijnigen. Ik geniet als hij op mijn borsten, buik en kutje mept en piep meteen als hij de zweep vol op mijn open kutje neer laat komen.
Dan tikt hij opeens per ongeluk met de zweep tegen een van de klemmen op mijn tepels en ik zuig van schrik mijn adem scherp naar binnen. Dit doet ontzettend veel pijn en ik moet me even goed concentreren anders ga ik me er teveel op richten. Ik probeer te denken wat hij met me doet met de zweep en met een kwarwats, maar als hij opnieuw om me heen loopt, tikt hij heel per ongeluk tegen mijn andere tepel aan. Voor mijn gevoel op dezelfde wijze en ik trek het even niet meer van de pijn. Opnieuw tranen en hij haalt snel de Amerikaantjes van mijn borsten. Ik geef een gil, omdat ik het op dit moment even helemaal niet had verwacht.
Maar hij pakt het heel anders aan, in plaats van me te troosten, ramt hij hardhandig een flinke dildo in mijn kutje en zet een trileitje op mijn klit. Ik voel intussen nog de pijn in mijn tepels van de Amerikaantjes en het is dan ook heel erg snel met me gebeurd en mag gelukkig direkt van hem klaarkomen.

Tijd voor space...

cass