071

Spelen met naalden

Het is bekend dat Frodo het een kick vindt om met naalden te spelen, maar zelf ben ik daar niet zo'n fan van. Het fascineert me wel enorm, maar om nou te zeggen "Ja graag!"... Nee, liever niet. Zo af en toe voor de afwisseling en voor de spanning vind ik het echter wel een uitdaging. Vorig jaar hebben we er al eens wat mee gedaan en die laatste keer stond me nog vers in mijn geheugen. Dat was heftig. Maar toch, hoe langer het terug is, hoe meer het door mijn hoofd gaat en dat weer tot gevolg dat ik had aangegeven dat het me best weer een keer spannend leek.

Black Desire heeft Frodo een adresje gegeven waar je op internet acupunctuurnaalden kan bestellen. Wat ze alleen niet wist, was dat ze binnen 3 dagen leveren en dat ze er dus zelf ook aan mag geloven als ze aanstaande zondag bij ons komt om te spelen. :-)

Inmiddels hebben we de naalden dus binnen en heeft Frodo besloten dat ik er vanavond aan moet geloven. Ik vind het spannend en ik kijk er naar uit. Toch voel ik ook een lichte hoofdpijn en heb al de hele dag buikpijn. Het bezorgt me ook de nodige zenuwen...

Als ik mijn outfitje aan heb, moet ik eerst mijn borsten strak opbinden en mag daarna op mijn rug op de eettafel gaan liggen. Frodo zet direct mijn polsen en mijn voeten vast op de hoeken van de tafel en controleert vervolgens of ik wel vast genoeg lig.
Ik kan geen kant op en hij begint me op te warmen met een zweep en een karwats. Ondanks dat ik nogal gespannen was, kan ik redelijk de knop omzetten en ga ik volledig op in het spel. Wat ben ik blij dat ik een blinddoek omheb, zodat ik me ook echt kan afsluiten! Af en toe loopt hij van me weg en iedere keer gaat er weer een kriebel door mijn buik... 'Zou ie nu?............'
Maar nee, dan voel ik het volgende moment een andere karwats of zweep op mijn borsten, buik en kutje. Weer een zucht van verlichting, tot hij me vraagt of ik er klaar voor ben...

Omdat de laatste sessie nog vers in mijn geheugen zit, ben ik best huiverig. Ik was toen erg gespannen en we zijn voortijdig gestopt, omdat ik het niet trok. Maar goed, die keer gingen we toch al een stapje verder door ons te richten op mijn erg gevoelige en kwetsbare onderkantje. Het was de bedoeling dat hij ze toen in mijn schaamlippen zou zetten. De angst was me te groot.
Nu dus sinds een half jaar opnieuw met andere naalden. Deze naalden zijn flinterdun en ik heb ooit acupunctuur gehad tegen mijn migraine dus weet wel een beetje wat ik verwachten kan. Toch vind ik het best eng en knik gespannen dat ik er klaar voor ben... 'Ja Meester' zeg ik zachtjes en hij komt bij mijn hoofd staan. Hij geeft me een kus en een knuffel en zegt me nadrukkelijk dat ik het moet aangeven als het niet gaat.

Ik laat het over me heenkomen en laat alle spanningen los. Ik kan hier niet aan dood gaan en een beetje pijn vind ik lekker, dus ik moet me niet aanstellen. Toch is deze vorm van SM meer op geestelijk nivo dan op lichamelijk nivo...
Tegen alle verwachtingen is doet dit nauwelijks pijn. Als hij me zegt dat hij gaat prikken, span ik me aan en pas op het moment dat ik weer ontspan, duwt hij het naaldje door de gespannen huid van mijn borst. Opbinden is wat dit betreft nog praktisch ook. Ik ben verbaasd en vraag hardop of ie er al doorheen is en als Frodo dat bevestigd, moet ik bijna lachen van opluchting.

Alleen de prikjes voel je als het naaldje tegen de huid aan prikt, maar dat is werkelijk te verwaarlozen. Hij zet er nog een paar door mijn huid en in beide borsten. Wat wel vals is, is als hij er tegenaan tikt. De trillingen lijken wel door mijn hele borst te gaan en voelt nogal eng, net of het naaldje er niet goed inzit of dat ie gebogen is ofzo.

Het valt me zo erg mee, dat ik na de sessie zelf ook een naaldje door mijn huid prik om te ervaren hoe dat is. Het valt me echt 200% mee en dat geeft best een kick moet ik zeggen. Ik heb een grote grijns op mijn gezicht en voel me geweldig. De spanning eruit en de naalden achter de rug. Ik had nooit verwacht dat het zo zou meevallen.
We hebben besloten dat we toch wat dikkere naalden gaan bestellen en daar ook eens mee oefenen. Als voorloper op het echte werk, zoals Frodo dat mooi noemt.... Maar dat zullen we nog wel zien! :-)

cass