072

Black Desire in de tang

Black Desire en Oneandonly zijn vandaag bij ons op visite en we hadden van te voren al afgesproken dat Oneandonly vanavond met Black Desire mocht spelen. Hij heeft totaal geen ervaring en wel de fantasieën. Alleen riep Black Desire steeds dat Oneandonly volgens haar veel te soft zou zijn en dat ze dat maar niets zou vinden. Dus Frodo achter de hand om het over te nemen en bij te staan waar nodig.

Eerst zetten we Black Desire aan het kruis tegen de deur, waarna Frodo haar onder handen neemt. Het begint met wat simpel geknijp in haar borsten en tepels. Omdat het voor Oneandonly de eerste keer is dat hij een sessie meemaakt, en dat hij (later) ook zelf mag spelen, kijkt hij eerst even toe hoe F het allemaal aanpakt.
Frodo neemt een karwats bij de hand en begint Black Desire op te warmen. Al bij de eerste mep schrikt Oneandonly zich het lazer en trek hij bleek weg om zijn neus :-). Hij moet echt even slikken met wat hij voor zijn kiezen krijgt.
Frodo slaat Black Desire met een rubberen karwats en die geeft enorm veel geluid als hij op haar huid neerkomt. Het geluid doet dus eigenlijk nog meer dan dat hij echt effect heeft bij Black Desire. Bij haar wel tenminste! Bij mij is het iets anders...

Frodo laat verschillende dingen zien aan Oneandonly en ik mag intussen wat foto's maken... Ik merk aan Oneandonly dat hij er steeds meer lol in krijgt en ik moet lachen wanneer hij zelfs met voorstellen komt.
Black Desire staat intussen braaf proefpersoon te zijn en krijgt allerhande klemmen op haar borsten, tepels en kutje. Toch is de hele situatie erg komisch. Frodo maakt af en toe opmerkingen alsof Black Desire echt een testobject is en Oneandonly een echte leerling. Tot hij het zelf mag overnemen. Dan trekt Frodo zich terug en laat hij Oneandonly even alleen met Black Desire zijn gang gaan...

"Zoooo.... dus jij vond mij niet Dominant genoeg?" vraagt Oneandonly meteen erg vals terwijl hij Black Desire bij haar tepels pakt en haar bijna de lucht in tilt. Ze trekt met haar polsen aan het kruis, staat op haar tenen en gromt nijdig om die opmerking. Frodo en ik schieten in de lach als ze moet toegeven dat hij haar tepels toch wel erg venijnig vast heeft.
Hij laat haar los en ze schiet meteen weer netjes terug in haar houding tegen het kruis. Toch zie je aan haar gezicht dat ze mopperig is en dat ze het helemaal niet leuk vindt! Dus eigenlijk best lollig.

Oneandonly leeft zich uit met een paar zwepen en karwatsen en moet duidelijk de slag te pakken krijgen. Gelukkig heeft hij van Frodo afgekeken dat Black Desire niet al te zachtzinnig aangepakt moet worden en geeft haar er flink van langs.
Ze staat te kronkelen en te draaien en kreunt als hij haar onverwachts bij haar kutje grijpt.

Toch kan je merken dat Oneandonly nog wat onzeker is en op een gegeven moment weet hij het even niet meer... 'Hoe nu verder?', zie je door zijn hoofd gaan en ik vind het opeens erg herkenbaar. Zelf vind ik het ook leuk om af en toe te Toppen, maar als Dom moet je creatief zijn en daar stagneert het bij mij meestal. Nu ook bij Oneandonly en Frodo neemt het weer over.

Hij voelt aan het kutje van Black Desire en maakt een snerende opmerking 'Godallemachtig! het druipt bij je dijen neer, geile slet!' en Black Desire schiet prompt in de lach. Maar dat had ze beter niet kunnen doen, want hij laat een leren karwats vol op haar borsten neerkomen. Even bij de les blijven, krijgt ze ook nog te horen, terwijl hij haar flik op haar flikker geeft.
Dan pakt hij er een triller bij en zet die tegen haar klitje. Met een paar meppen van de karwats over haar buik en borsten, duurt het niet lang of ze komt klaar...

Frodo noemde dit slechts het voorspel...


cass