073

Ronde 2 voor Black Desire

Na een pauze en een flink glas wijn, kan ze er weer redelijk tegen. Met rode wangen en een grote grijns op haar gezicht zat ze op de bank te kletsen en had verhalen voor 10! Ze moest toegeven dat Oneandonly valser was dan ze verwacht had, maar ach... ze is wel wat gewend...
En meteen na die opmerking gaan er bij Frodo en Oneandonly belletjes rinkelen! Ik zie ze alert worden en Frodo onderneemt direct actie. Hij staat op en maakt het kruis los van de deur. Zo'n handig ding, je kan hem op vele manieren gebruiken en Frodo's favoriet is het kruis plat op de grond. Dan lig je open en beschikbaar en ben je enorm kwetsbaar.

Black Desire mag op het kruis gaan liggen en waar ik meestal een kussentje onder mijn billen krijg tegen mijn rug, moet zij gewoon zo op het hout gaan liggen. De vloer is koud en ze moppert dan ook meteen! Toch kent Frodo geen genade en zet haar strak en stevig vast aan de uiteinden van het kruis. Frodo aan haar hoofd en Oneandonly aan haar voeten en direct daarna haalt Frodo flink uit met een karwats over haar buik.
Ze piept meteen, maar laat zich uiteraard niet kennen. Wat dat betreft is ze een bikkel en geniet ze van de klappen die ze krijgt.

Frodo pakt er een ritsje knijpers bij en zet die een voor een op haar schaamlippen. Daarna trekt hij het touwtje aan wat er door heen zit en bindt dat vast om haar dijbeen. Oneandonly mag de andere kant doen en als de knijpers er, na een paar keer proberen, goed op zitten, maakt hij dat touwtje vast om de andere been. Op deze manier staat haar kutje wijd open en kan Frodo ook af en toe vals met de zweep op haar gevoeligste plekje meppen. Frodo gebruikt flink de zweep en wisselt dat af met kaarsvet. Oneandonly kijkt vol bewondering toe hoe Black Desire reageert op het kaarsvet en hoe ze ligt te kronkelen op het kruis. Het IS ook een waanzinnig gezicht en ik kan me niet inhouden om er opmerkingen over te maken. Ik ben inmiddels gestopt met foto's maken, toekijken is soms veel leuker en ik vind het af en toe best grappig om die mannen op te stoken, nu ik zelf het slachtoffer niet ben...

Oneandonly neemt het af en toe over van Frodo en neemt haar nu ook flink onder handen. Wat dat betreft kan je merken dat hij aardig de slag te pakken krijgt en dat hij er lol in begint te krijgen. Hij slaat haar vals met een karwats en wisselt ook af en toe af met een zweep.
Dan loopt hij van haar weg en zoekt een paar valse klemmen uit die hij daarna op haar tepels zet. Ze kreunt van genoegen en hij tikt een paar keer vals tegen haar tepels. Dan gaat hij door met slaan en Frodo giet intussen nog wat kaarsvet op haar lichaam. Oneandonly en Frodo wisselen elkaar af en het is mooi om te zien. Ik geniet ervan...

Dan trekt Frodo zich terug en laat hij Oneandonly even zijn gang gaan met Black Desire. Best leuk om te zien. Haar lijf zat onder het kaarsvet en nu is Oneandonly bezig om alles er weer af te meppen met een karwats. Black Desire moppert en kreunt en ligt te draaien op het kruis. En terwijl Oneandonly haar flink op haar lazer geeft, besluit Frodo haar een handje te helpen en duwt een flinke dildo in haar kletsnatte kutje. Het ding glijdt soepeltjes naar binnen en Frodo begint te rammen. Ze begint te hijgen en nog meer te draaien en dan duwt Frodo een triller tegen haar klit aan. Maar wel met de waarschuwing dat ze deze ronde absoluut niet klaar mag komen!

Terwijl Frodo zijn best doet om Black Desire naar een hoogtepunt te werken, ligt zij het tegen te houden. Althans, dat probeert ze :-)
Oneandonly slaat haar intussen met een leren karwats op haar kutje en op haar borsten en buik en dan kan ze zich niet langer inhouden en smeekt ze Frodo om klaar te mogen komen. Hij weigert en zegt haar streng dat ze zich nog maar even moet inhouden. En anders moet ze het luid en duidelijk aankondigen!
Met veel lawaai komt ze uiteindelijk klaar en ligt ze voldaan na te puffen...

Frodo zit op zijn knieën bij haar hoofd en grijnst als ze een opmerking maakt en zegt 'Dat kan geregeld worden'...
Haar vraag?
Dat ze vermoedde dat ik nog veel valser zou zijn dan Frodo en Oneandonly samen...

Hm, we zullen zien!

cass