079

Wachten...

Nadat ik op woensdag heb aangegeven dat ik graag weer wat frequenter en afwisselender wil spelen, weet Frodo van geen ophouden. Hij gaat eigenlijk altijd op mij af en juist daarom gaf ik aan dat ik een stapje verder wilde. Harder, langs de grens, over de grens, balanceren op het randje en steun zoeken op de schouder van mijn Meester.

Woensdagavond gespeeld, donderdagavond afgemaakt... Dus al 2 avonden erg actief. Ik voel me gesloopt, letterlijk en figuurlijk en het ziet er naar uit dat Frodo nog lang niet met me klaar is... Ach, zo heel erg vind ik het niet, als ik eerlijk ben. Maar aan de andere kant, slopend is het wel, vermoeiend ook.
Ik zit me dus uitgebreid te beklagen tegen Black Desire op msn en zij roept meteen dat het ook nooit goed is :-) Ach misschien ben ik wel bang voor mijn eigen gevoelens, bang om te hard van stapel te lopen, bang ook om voor me zelf toe te geven wat ik wil...
Maar op dat moment komt er dus een mailtje binnen van Frodo en de kriebels schieten meteen door mijn buik. Hij had al gewaarschuwd, maar dit had ik toch niet verwacht.

Een lijstje met spullen die ik klaar moet leggen en daarnaast tot in detail hoe ik me klaar moet maken voor de middag. De kinderen zijn vandaag bij hun vader, dus ik heb alle vrijheid om me op tijd gereed te maken. Daarnaast meldt hij me dat hij eerder thuis zal komen, dus ik moet nog vaart maken ook. Weg relaxte dag. Moet mijn boodschappen nog doen en ik wilde nog opruimen...

Om exact 4 uur moet ik naar de slaapkamer gaan en me gereed maken voor hem. Mijn outfitje aan en mijn borsten strak opgebonden. Daarna moet ik een ketting over het bed spannen en die 1 x om mij heen wikkelen, maar dusdanig dat ik nog om kan draaien. Erg lastig hoor. Sinds woensdag heeft Frodo trouwens nog 2 dingen toegevoegd aan mijn outfitje. Ik moet nu permanent naast mijn halsband ook de blinddoek en het bitje om mijn nek dragen. Zodat die meteen voor handen zijn indien nodig.
Daarnaast moet ik een paar klemmen klaarleggen, 3 karwatsen en 2 flapzwepen, een flinke dildo en een trillertje voor op mijn klitje. Ook moet ik zorgen dat mijn kontgaatje goed gesmeerd is met glijmiddel of olie, zodat die eventueel bereikbaar is.

De flinke dildo moet ik zo diep mogelijk in mijn kutje stoppen en daarna vastmaken met sisaltouw, maar ook dusdanig dat mijn kontje beschikbaar blijft. Die dildo moet uiteraard ook op vol vermogen aan staan, dat bevordert mijn geilheid weet hij... Daarna moet ik mezelf vingeren en zorgen dat ik tegen mijn orgasme aan zit, maar ik mag absoluut niet klaarkomen. Hij wil een goed opgewarmde en beschikbare, geile slavin tot zijn beschikking wanneer hij thuis komt van zijn werk.

Als ik even voor 5 uur de voordeur hoor dichtslaan, lig ik gelukkig al op mijn buik en zorg zo snel mogelijk dat ik helemaal gereed ben.
De klemmen moet ik op mijn tepels zetten. Vreselijk, omdat mijn opgebonden borsten inmiddels erg gevoelig zijn, maar ook supergeil daardoor. Erger is het eigenlijk dat ik vervolgens op mijn borsten moet gaan liggen, dat maakt het extra pijnlijk. Dan duw ik het trillertje tegen mijn klitje aan en zet hem op vol vermogen, zoals in mijn opdracht stond. Daarna doe ik mijn blinddoek om en het bitje in mijn mond. Snel maak ik mijn polsboeien aan elkaar vast en ik lig nog maar net een minuutje of ik hoor Frodo de trap op komen. Huiverend wacht ik op wat komen gaat...

Ik hoor hem door de kamer lopen en vraag me af of ik meteen al een karwats over mijn billen zal krijgen, maar dan zit hij opeens naast mijn hoofd. "Keurig kleintje!", hoor ik bij mijn oor en hij slaat even een arm om me heen. Ik voel een rilling over mijn rug en zucht diep. De ergste spanning zakt opeens van me af.
Hij slaat me met de karwatsen en de flapzwepen en ik lig te draaien en te kronkelen. Soms is het erg pijnlijk, soms ook alleen maar zo lekker dat ik meer wil. Ik ben behoorlijk van de wereld en geef meteen de juiste antwoorden als hij me vragen stelt. Ontkennen dat ik geil ben, doe ik allang niet meer, ik geef gewoon antwoord hoe ik me voel.
Geil dus en ik wil graag geneukt worden, dus als hij het me vraagt, smeek ik hem haast om me te pakken. Ik zit al bijna een half uur tegen mijn orgasme en ik wil gewoon meer!

En dat krijg ik. Hij duwt zijn stijve pik tegen mijn kontgaatje en zonder veel moeite glijdt hij naar binnen. Ik wil alleen maar meer en meer, helemaal met die grote dildo die nog steeds volop trilt in mijn kutje. Ik ben nu aan alle kanten opgevuld en Frodo begint me te neuken.
Hij maakt tussendoor gelukkig mijn polsen los van elkaar zodat ik me een beetje op kan richten, mijn tepels doen ontzettend veel pijn. Hij is tevreden met mijn gedrag, dus staat me toe om de klemmetjes van mijn tepels te verwijderen, maar de hufter gaat wel gewoon door met neuken. Makkelijk is anders.

Maar nu kan ik wel het trileitje weer op de juiste plaats duwen, mijn handen zijn vrij en ik druk het trillertje tegen mijn gevoelige klitje. Meteen jagen de schokken door me heen en ik kan nog net vragen of ik klaar mag komen. Hij geeft gelukkig toestemming, want de eerste rillingen gaan al door mijn lijf. Het orgasme lijkt te blijven hangen en versuft val ik voorover op het bed. Ik kan niet meer. Gelukkig komt Frodo vlak na mij klaar en zet zijn nagels in mijn billen. Ik kreun en hijg en stiekem verlang ik naar meer, maar ik ben uitgeput. Als hij me dan lief over mijn rug streelt en daarna ook nog zijn armen om me heen slaat, begin ik te snikken. Tranen over mijn wangen en de spanning eruit. Voldaan...
Een leuk begin van het weekend in elk geval...

cass